Pediacel, je už na trhu?
Ahoj maminky, ještě jsem v lékarně nezjišťovala, ale je už dostupný pediacel?
nebo snad to nebylo určené konkrétně mě ?
tak to pardon,to došlo asi k nějakému šumu....přišlo mi-že je to ke mně
Ok-nevadí,vše vysvětleno,pěkný den.
Kdyby nekdo potreboval jeste naockovat Pediacel ted do unora, tak nase Dr. ma jednu vakcinu navic. (Jizni cechy)
Zdravím všechny, dá se ještě v ČR sehnat Pediacel? Všechny 3 dávky? Jsme z Plzně.. Díky moc za příadnou opodvěď
Ahoj,
sehnali jsme konečně pediacel pro našeho syna, ale chybí nám poslední dávka. Doktor nám na rovinu sdělil, že nám ho nenaočkuje, pokud neseženeme třetí. Moc prosím, jestli někdo má informaci o jedné dávce pediacelu s expiraci 12/2019, ozvěte se
Díky
Petra
Já jsem sehnala Pediacel v srpnu,objednala mi ho přímo pediatricka(ne moje,ale kamarádcina).V te době prý bylo na trhu asi 4000 tisíce dávek dovezených v červnu. Kamarádka ho sehnala ve stejné době přes lékárnu na recept. Obě jsme si ho zaplatily.Jestli je ještě možné ho sehnat nevím.
@kittym máte SZ
Ahoj, nevite, jestli se da sehnat Pediacel vsechny 3 davky? Dekuji moc!
stale aktualni shanim pediacel vsechnz tri davky
Zdravím všechny, též sháním pediacel - 3 dávky do 2019. Za případné tipy děkuji
Také jsme nesehnali kdyby někdo věděl o 3
Také sháním 3 davky. Havlíčkův Brod. Kdyby někdo věděl??
Chtělo by to zase nějakou skupinku lidí, která bude objednávat ze zahraničí 🙂 Nemá někdo info jak to tehdá probíhalo a co bylo třeba zařídit?

@verinikki dobrý den,moc nechápu,proč toto píšete mě?? žádné odškodnění od nikoho nežádám, nespletla jste si mě,nebo adresu někoho jiného? prosím o vysvětlení,a smazání této nesmyslné zveřejněné zprávy.děkuji.