14dpo a duch. Myslíte, že je šance?
Ahojky, snažíme se o první mimčo. Týden před vánoci jsem potratila v 6tt a od doby, co neberu HA, tak mám nepravidelne cykly. Teď jsem 49 DC, poslední MS byla 20.1 a Ovulační test pozitivní, až 22.2, takže ovulace někdy 23-24. 9dpo jsem dělala test a snehobilo, 12dpo slabá čárka a dnes 14dpo také slabá čárka. Myslíte, že je ještě šance, že to dopadne a že čárka bude silnější? Bojím se, aby to nebylo jako předtím. Příznaky mám.
lí mě v podbřišku, chodím často na wc a prsa bolí, přijdou mi natekle, větší a těžší.
A sílí? Ukaž fotky testů.
Bohužel jsem testy nevyfotila 😞 ale čárky mi přišli u obou testu stejné ale přítel říkal, že dnes mu přišla silnější ale i tak byla hodně slabá.
Další test bych chtěla zkusit ve středu, ale to už by měla být stejně silná jako kontrolní, tak budu doufat.
@packa17 takto jsem to měla taky tak.. 12 i 14dpo a když jsem testovala dnes, tak tam byla už jen ryska.. Zkoušela jsem i před hodinou a hodně hodně něco slabého bylo vidět jen na světle ale musela jsem se hodně soustředit a vyfotit to ani nešlo
Jak to dopadlo, zkoušela jsi ještě test??
@abbyalex nedopadlo to, včera jsem to dostala hooooodne, takže zkoušet e bude dál
To mě mrzí...testy nás akorát trápí...
Ahojte, dievčatá. Chcela by som sa vas opýtať, momentálne som 27DC a približne 14DPO, už asi tri dni mám bolesti v podbrušku, občas ako slabé kŕče, niekedy pichanie, tlaky a tak. Krvácanie ani spinenie nemám. Ale mám strachy že to nie je v poriadku, lebo to brucho cítim stále. Tehotna som po dlhej snahe prvý krát, moje testy vypadaju takto, prikladám fotku. Myslite, že je to v poriadku? Aj tie bolesti a to ako vyzerajú moje testy. Ďakujem za odpovede.

Tak kazda to ma samozrejme jinak,ale ja mela 14 DPO uz krasne carky 🙂 a je pravda zes e testy maj delat co 2 dny aby se videlo zda sili 🙂Prijde ti ze test zesilil? 🙂A foto trebas nemas? 🙂