icon

2 měsíce bez MS, tt negativní

netty89
2. dub 2019

Asi jsem zralá na psychiatra. Naše první dcera přišla po 3letech snažení. Chtěli bychom sourozence, opět se nedaří, ale nemyslela jsem na to až teď. Na konci ledna jsem měla naposledy plnohodnotnou MS. Nikdy jsem ji neměla pravidelnou a tak mě ani nepřekvapilo, když se v únoru místo MS objevilo nepatrně špinění (pouze trochu na toaletním papíru). Když mě ale začal bolet podbřišek jako před MS, začala jsem být extrémně unavená a k tomu zvýšený čirý výtok (pocit mokra) tak jsem si říkala, že se nejspíš něco děje. TT negativní. Tak jsem počkala na další MS v březnu a místo ní se opět opakovaly jen drobné růžové nebo hnědé flíčky na toaletním papíru. TT pořád negativní, přidalo se pálení žáhy a občasná ranní nebo večerní nevolnost, tlaky v podbřišku zůstaly. Prsa ale nebolí. Už jsem zkoušela i jinou značku TT a snažím se hledat neviditelné duchy a nic. Cestu na gyndu už mám naplánovanou, ale chci se zeptat jestli někdo zažil něco podobného a jak to dopadlo. Těhu nejspíš nejsem, ale mám strach z něčeho horšího. 😥

ange_de_la_morte
2. dub 2019

Podobné cykly jsem měla v době kdy jsem měla cystu - ta se hlídala a nakonec se sama zmenšila a zmizela ( nemusela jsem na laparo) ... ale těch důvodů proč to tak máš může být milion, na to ti fakt asi odpoví jen gynekolog až tě uvidí

penelope87
2. dub 2019

@netty89 A probíhá u tebe ovulace?

netty89
autor
2. dub 2019

@penelope87 nedělám si testy a ani nemeril bazalku takže ovulaci pod kontrolou nemám
😔

netty89
autor
2. dub 2019

@ange_de_la_morte cysta byla po těhu další vec co mě napadla 😔

aselluska
2. dub 2019

Taky jsem to tak měla, ms až po 60 dnech, udělala se cysta, Dr píchla vyvolávačku, za týden mi praskla, šla jsem na laparoskopii a druhý den od operace mi přišla ms, a podle utz jsem normálně ovulovala, šla bych na kontrolu i třeba jen pro vlastní klid