icon

Biochemické těhotenství. Za jak dlouho přijde MS?

ivybee
15. srp 2019

Dobry večer,
chtěla bych se zeptat, za jak dlouho po BT klesne HCG a přijde ms? Vím, ze je to u každého různé, ale měla by přijít v termínu? Máte někdo zkušenost? Dekuji za odpovědi.🌷

lucajda17
15. srp 2019

@ivybee
Ja potratila ve stredu vecer a dalsi ctvrtek bylo HCG na nule, menstruaci jsem dostala tri tydny po potratu.

ivybee
autor
15. srp 2019

@lucajda17 To mě moc mrzí. Děkuji za odpověď. 🌷

seele
15. srp 2019

Ahoj holky, mně už menstruace nepřišla. Hned jsem otěhotněla.

ivybee
autor
15. srp 2019

@seele Jako po biochemickém?

seele
15. srp 2019

@ivybee Ano, bylo to v 6 tt.

ivybee
autor
16. srp 2019

@seele Můžu poprosit o bližší info? 🙂

priefi
16. srp 2019

@ivybee samovolny potrat v 7tt (prisla ms), biochemicke jen 3 dny zpozdeni ms

ivybee
autor
16. srp 2019

Od minulého pondělí jsem měla na testech duchy, kteří postupně mizely. Měla jsem píchnutý Ovitrelle, tak nevím, jestli to nebylo tím. Někde jsem tu totiž četla, ze dela falešný duchy 🤷‍♀️ Teď v pondělí měla přijít ms a zatím nepřišla, ale testy jsou negativní. Tak jen přemýšlím, jestli to tedy bylo biochem nebo ne. Pristi tyden jdu k doktorce, tak jsem zvědavá, jestli do te doby ms přijde nebo ne 🙄

seele
16. srp 2019

@ivybee Určitě ti napíšu víc informací, popřípadě se zeptej, co by tě zajímalo. Měla jsem zpoždění, udělala jsem si testy, vyšly pozitivně, šla jsem k doktorce, ta mi potvrdila, že se tam uhnízdilo oplodněné vajíčko. Pár dnů na to jsem začala lehce krvácet a hned jsem jela na pohotovost. Tam mi doktorka sdělila, že se jedná o začínající potrat. Ještě mi tam vzali krev (pro mě silnej zážitek na urgentu, kde jsem seděla mezi přijímanýma pacientama, pak se mi o tom ještě několik dní zdálo!), no a v krvi už klesalo hcg. Vyšlo to ze mě samo. Měla jsem dost silné bolesti břicha (ale asi to byla dost moje chyba, hned jsem začala zase chodit do fitka) a za měsíc se mi udělalo nevolno. To mě napadlo udělat si zase test a vyšlo to pozitivně. Na gyndě v pohodě, dostala jsem pro jistotu Utrogestan na udržení a ted jsem na konci čtvrtého měsíce. Je fakt, když jsem srovnala testy s tím předcházejícím těhotenstvím, které nevyšlo, tak čárka na testu nesílila, byla pořád stejná, ale to mě vůbec nenapadlo, že by to nemuselo být v pořádku. Ted mi čárky sílily den ode dne víc.

ivybee
autor
16. srp 2019

@seele Tak hlavně, ze to dobře dopadlo! 🙆‍♀️ Dekuji za odpověď 🌷Já zkusila test ještě ráno a pořád bílo, takže je to nejspis jen nějaká hormonální nerovnováha 🙄

seele
16. srp 2019

@ivybee děkuju. Držím palce, ať to u tebe taky dopadne všechno dobře.

ivybee
autor
16. srp 2019

@seele Děkuji. Říkám si, ze už by mohla přijít ms, ať porad tajně nedoufám (i když je to nesmysl) a už teda aspon muzu začít nový cyklus 🙄

seele
16. srp 2019

@ivybee to jo, to máš pravdu. Já jsem ani pořádně nevěděla, kdy jsem po tom BT měla ovulaci, prislo mi to takové rozhozene. Hlavně zkus být v klidu.