icon

Bolest bradavek a hnědý výtok. Co to znamená?

lucinka359
8. pro 2022

Dobrý deň,

chcela by som sa opytat zda ste mali už hnedý vytok, ale len po utretí, bez vložky. O 4 dni skorej ako MŠ. Pobolievanie v kríži a podbušku. No i trocha krv, ale vložku ste nepotrebovali. Momentalne už 5 den takto. Intenzita slabšia. No test bol včera negativny. Cyklus mám v priemere 27dnu. Momentalne 31 den a nic. A teda od 24 dne cyklu bolest bradaviek, ale že na dotyk bolest.. a niekdy tak, že ťažká prsa na podprsenku aj doma. ☹ Mali ste nějaká taký problém? Že či by to mohlo niečo značit.. těhu či nemoc. No stále čakám čo bude.. ale nějako ma to zaraza.
Dakujem

lencaa11
8. pro 2022

@lucinka359 může to bejt PMS před Ms

lucinka359
autor
8. pro 2022

@lencaa11 Však může to být vše. Ale chodívá mi to jak hodinky. Max +/- den, dva. Tak se to doufám vybarví. No každopádně budu ve střehu. A ráda za každou podobnou zkušenost. 🙂

lencaa11
8. pro 2022

@lucinka359 tělo není stroj někdy se Ms zpozdí já ji mám pravidelnou a min měsíc sem měla 10 dni zpozdneni (měla jsem cystu ) tak že tělo si jede svoje test můžete vyzkoušet za par dní třeba se povedlo později se

lucinka359
autor
8. pro 2022

@lencaa11 Však to, že to může být i cysta. Jednou jsem měla krev… 3 dny před MS, ale lilo ze mě jak z konve… i docela bolesti. To mi asi musela lupnout jedna. Ale gyndař mě odpálkoval, že mám před MS. ☹ Změnila jsem gyndu. No uvidíme. Každopádně jste moc hodná. 🙂 My se nijak nesnažíme.. ale bylo by to pěkné.

pepickovapavlinka
13. pro 2022

Já to takhle mívala často a bývalo to tím jak se mění hormony během cyklu.I teď mě občas bolí bradavky a těhotná nejsem

tygrpotapec
17. pro 2022

Mám teď něco podobného.. tak čekám jestli naleznou v příštím týdnu // 🤷‍♀️🫢