Bolest vaječníků. Co kdyby náhodou?
Ahoj 🙂 Byť mám dvě děti,tak tentokrát je něco jinak 🙂 Snad do mě nebudete rýpat a dokážete mi popř poradit.K doktorovi se chystám,ale chtěla bych znát i váš názor 🙂 S manželem jsme zkusili zapracovat na miminku po vánocích, přesně 25 a 26.12 😂 No,poslední ms byla 13.12 a ovulace cca 26-28.12 nevím to přesně..nemerim se,jen pozoruji hlen a jako na potvoru mi přišel pořád stejný 😂 a teď k věci.Od té doby mě bolí střídavě pravý a střídavě levý vaječník,cca den dva po ovulaci jsem měla píchání v celém podbřišku.Dnes jsem 22dc a je mi jasné,že na test je ještě hodně brzo.Nijak se na myšlenku těhotenství neupínám,ale přijde mi divné že zrovna v době kdy zkoušíme mimi mám pocit,že mi to břicho snad exploduje 😂 nikdy v minulosti jsem neměla žádné problémy s vaječníky,ledvinami atd..dokonce ani když jsem byla těhotná...každou chvíli lítám na záchod,ale nic mě při močení nepálí, nebolí...a tak i přes to,že se na těhotenství moc neupínám mi tak trošku hlodá červíček,co kdyby náhodou... zažil to někdo z vás? Máte někdo zkušenosti? Díky za každou odpověď 😊
Tady ti nikdo moc neporadí, já sem třeba dnes např. 8 dpo a ráno bylo první zvracení a hoodne velká únava 😅 Test zatím nic ale to je brzo🙂 Zkus počkat a uvidíš, to je jediné co můžeme dělat 🙂
@sasanka772 joo, určitě počkám,jen mě to zajímalo 😂
Kéž by to šlo zjistit hned 😅 Já si budu dělat ve středu test a ve čtvrtek jdu na krev a na kontrolu, tak uvidím 😅 Ale bylo by to druhé vysněné skoro po roce snažení 🙏
@sasanka772 noo,já to taky nemám ráda 😂😂 já musím vědět hned na čem jsem 😂😂 držím palce,ať to vyjde 🙂
Zažila jsem minulý cyklus, že mě týden po ovulaci bolel podbřišek. Šla jsem k Dr. a našel tam cystu. Naštěstí se po menstruaci vstrebala. Myslím, že těhotenství takto brzy nemívá příznaky. Nebo na to přece jen může mít vliv psychika.
Děkuji, pokud mi bude zle i zítra ráno, tak je to jasné 😅🙏
@sasanka772 tak pak dej vědět,jak jsi dopadla 🙂 pokud u mě proběhla ovulace toho 28.12 tak jsem teprve 7dpo takže na testování je ještě kupa času 😊 ovšem teda včera když jsem šla spát tak mě dost chytali křeče, nejvíce na pravé straně ... Tak si říkám,jestli to není spíše nějaký zánět nebo že by uhnizdovani? 🙂 Kéž by 🙂
I
Ahoj holky, 7.1.jsem měla s partnerem nechráněný sex. Dnes ráno jsem na wc měla na toaletním papíře jemně růžový výtok.. Nikdy jsem neměla bolesti při ovulaci ani při menses a dost mě píchá v levém vaječníku...Co to může prosím znamenat?

Vetsinou kdyz mi neco bylo hned po ovu tak to tehu nebylo☺️ Vetsinou je to vsugerovane☺️