Brzké těhotenství po císaři. Byly nějaké problémy či komplikace?
Ahoj, zajímalo by mě, když některá z vás otěhotněla brzy po císaři (méně než rok) zda měla nějaké problémy či komplikace? Všude čtu, jak všechno probíhalo ok, tak mě zajímají spíš ty problémy... 😏
Já jsem přes půl roku po císaři a přemýšlíme o dalším miminku...
Zeptej se doktora, koukne ti na jizvu a řekne co a jak🙂Já rodila císařem v květnu 2019, v září minulý rok jsem měla jizvu trochu tenčí, než by měla být (doktor udělal vnitřní utz). Určitě to prober s doktorem🙂
Pul roku je opravdu kratka doba. Do takoveho rizika bych nesla. Ma to svuj duvod. Pockej jeste ten pulrok a pak si jizvu nech prekontrolovat. Neni to sranda
@veunka17 Máme čtyři děti 8/2016 1/2018 11/2019 11/2020 a všechny jsou narozené císařem. Chodila jsem dvakrát měsíčně na kontroly ultrazvukem jak miminka tak jizvy a taky dělohy. Měla jsem být vklidu a jizvu/břicho moc nenamáhat. Myslím,že jestli je odstup rok nebo tři měsíce je u každé rodičky fakt individuální. Prostě záleží na situaci. 😊
@veunka17 mě v porodnici říkali, že ideál je 2 roky, je to proto, že někomu se jizva zahojí za rok jinému až po 2 letech. Já jsem normálně volala na gyndu a ptala se jestli se můžu objednat na prevenci, tam mi řekli, že je ještě brzo, tak jsem jim to normálně řekla, že přemýšlím nad miminkem a chci vědět, že je vše ok a ona mi hned dala termín, kdy mám dojít 🙂
@veunka17 ahoj, můžu se zeptat, jak to u tebe nakonec dopadlo? Počali jste kolem toho půl roku po císaři? Byly nějaké komplikace? Já jsem teď čerstvě po císaři z důvodu úmrtí miminka před porodem a moc bych chtěla co nejdřív otěhotnět, ale samozřejmě mám obavy atd, že dřív než za půl roku radši ne. Děkuji.
@zzk47 mám v okolí maminku co rodila první sekcí a neplánovaně se podařily dvojčata s termínem přesně rok po prvním porodu a zvládla, i když asi žádná sranda.

@veunka17 byt tebou se zeptam spis na gynde, kdy nejdříve by to šlo. Me 18 měsíců po porodu rekla, že se můžeme začít snažit.