icon

Chystáte se některá testovat, jestli budou //? Ať v tom nejsem sama..😊

emmanessa
3. říj 2020

Ahoj, mam tri dny zpozdeni,testy jsem objednavala jeste pred ocekavanou MS a nejak se objednavka opozdila,tak me to aspon donutilo vyckat az do pondeli, teda minimalne do pondeli, jestli se odhodlam.Strasne jsem si prala byt znovu tehotna, konci mi za chvili rodicak,ale najednou,kdyz se citim,ze by to vyslo,tak mam nervy...minuly mesic zrejme bohuzel probehlo biochemicke tehotenstvi,tak se od te doby bojim..

Strana
z3
danvitka
3. říj 2020

Já ráno... nic 🤧 ale tetka taky nikde

Jinqk to mam podobne, minuly mesic asi biochemko. Tento cyklus strasne doouhy 😁 3 dny po zpozdeni test negativni tak asi nakonec tetka prijde

emmanessa
autor
3. říj 2020

@danvitka aha,ja se nejak szila s tim,ze uz neprijde,mam par priznaku,docela by me to zklamalo..ale kdybych tehotna byla a test si udelala dejme tomu v to pondeli,cca paty den po zpozdeni,tak uz by pozitivita byt videt mela ne?Ale at to zase nezakriknu

emmanessa
autor
3. říj 2020

@danvitka a koukam,ze mame uolne stejne stare deti,mala mela presne vcera taky 2roky a 9mesicu🙂

tez83
3. říj 2020

@emmanessa já ještě nevím...nemám příznaky,tak myslím,že mrcha dorazí.🤷

emmanessa
autor
3. říj 2020

@tez83 mne poboliva uz par dni bricho,takova tupa bolest trochu,kdyz se treba namaham na zahrade a chvilkama je mi tak nejak divne,ne vylozene spatne,ale divne

tez83
3. říj 2020

@emmanessa je teda pravda,že dnes mě podbřišek poboliva taky...ale myslím,že se spis chystá ms.Me vždy,když jsem otehotnela,bolela prsa,a ty mě teď,bohužel,nebolí.😟

danvitka
3. říj 2020

@emmanessa to asi měla, já po 2 dnech zpoždění pozitivní nemám tak uvidíme. Jinak s prvním byl pozitivní už den před MS 🤧 břicho taly poboliva ale vidim to na močák spíš achjo....

danvitka
3. říj 2020

@tez83 ty prsa taky no...nic 😅 ale nálada u mě ⚔️ ale to vypadá spíš taky na MS

tez83
3. říj 2020

@danvitka já na sobě nepoznám náladu vůči cyklu...🤷

emmanessa
autor
3. říj 2020

@tez83 ja teda naladu celkem pred MS poznam spolehlive bohuzel😅Nekdy mi to teda dojde az zpetne,ze jsem byla nervak totalni...tak ja nevim,MS porad nic,mozna bradavky citlivejsi,bricho uz vic dni nejake divne,hlavne pri te namaze..

emmanessa
autor
3. říj 2020

@danvitka ja prave u prvniho tehotenstvi nic nepoznala do 5.tydne,pak mi prislo divne,ze MS zase nikde,obcas jsem s ni mivala problem,bolely me prsa a tocila se mi obcas hlava,tak jsem udelala test a tam jasne vyrazna carka,to byl muj prvni a posledni test...zato ted jak je to planovane,tak uz jsem delala x ovulacnich testu a min.mesic i tech tehotenskych,no je to na bednu,neumim si predstav tohle delat treba dva roky,ja bych na to fakt nemela.Proto tajne doufam,ze by to mohlo vyjit

danvitka
4. říj 2020

@emmanessa přesně 😅 mě to taky dojde až zpětně. Třeba po hádce s manželem, šup a dostanu to 😅😅 chudáci muži. Jinak že je to při námaze by odpovídalo. To jsem měla poprvé. Už týden před MS se mi dělalo špatně při předklonu a když jsem chtěla vzít něco do ruky. Jinak MS dnes zase nic.... 🤔 Test už nemám tak zítra ráno 😁 jdeme do toho zítra zase? 😁

barkasykorka
4. říj 2020

Ahoj, budu testovat, ale pořád to odkládam, nemám ani test a normálně se ho bojim jít koupit. První těhotenství vyšlo na první pokus, ted už půl roku nic....Malýmu byly ted dva a moc bych chtěla zažít to cely jeste jednou 😊

danvitka
4. říj 2020

@barkasykorka držím palce, přidej se k nám zítra 👍😁 taky už zkoušíme a asi 3 měsíce už to řeším trochu hlouběji (teplota, ovu testy, beru listovku). Já zítra ráno odebírám moč do laborky protože se doktorovi něco nezdálo tak si trochu vezmu i na test 😁

emmanessa
autor
4. říj 2020

@danvitka jojo,ja budu delat uplne prvni test snad zitra..u me priznaky porad trvaji,tak si pak dame vedet😉Ja si prave vcera pri trhani plevele a okopavani zahonku vcera uplne vybavila,kdyz jsem jako tehotna trhala plevel v levandulich,jak me tlacilo neprijemne bricho a ted to byl stejny pocit.V noci se mi chce curat,coz bezne nepocituju..jako tiola bych,ze tehotna jsem..a ty se citis jak?

emmanessa
autor
4. říj 2020

@barkasykorka ja se taky bojim zitra udelat test,bala jsem se i pri prvnim🙂A taky bych to jeste jednouv zivote chtela zazit,teda az na porod😅Ale bez toho to nejde,to je jasne.Tak dej pak vedet😉

danvitka
4. říj 2020

@emmanessa já právě nic necítím kromě pobolívání podbříšku. A ten už mě pobolívá právě od ovulace. Ale jinak žádné příznaky těhotenství necítím 🤔 a čůrám teda taky hodně. Ale jestli mi našli něco z moči tak to může být právě i z toho 🙄 Já si těhotenství přeji, ale myslím že nejsem. Taky bych to chtěla zažít znovu. Těhotenství, i porod, a ty první tři měsíce když to bylo ještě úplně malé miminko tak to bylo nádherné 😊😊 a samozřejmě nakupování oblečků a tak podobně 😁

emmanessa
autor
4. říj 2020

@danvitka tak nekdo nemusi mit ani priznaky,uvidis🙂My si prave ten prvni pul rok moc neuzili.Mala mela skryty reflux,v 7.tydnu jsme lezely v nemocnici,kolecko vysetreni,do jejiho roku jsme byli kvuli tomu sledovani na neurologii a gastroenterologii,porad se nam dusila,vxpadalo to jak epi zachvaty,i v kocarku,hlavne pri koupani,bylo to porad a vsude,pritel ji musel vzdy krisit..ma na to tak spatne vzpominky,ze druhe dite nechce,ja ho vylozene premlouvala asi rok,ze to delame hlavne kvuli male,aby mela do zivota partaka a nebxla jedinacek.Ale strach tam je a bude porad.Hlavne me desil screening,aby bylo vse ok..strasne jsem se bala a ted uz jsem prece jen jeste o tri roky starsi..

danvitka
4. říj 2020

@emmanessa pane jo to je hrozny 😕 my jsme si to užili asi do 8 měsíce, od té doby je malej tak trochu náladovej 😁 dost často má špatnou náladu, nevíme proč, ale hodně viníme zuby. Tak ať nám to klapne. I tak nejdřív čekáme na test, pak screening, pak na porod 😁

barkasykorka
4. říj 2020

@danvitka já chci test zkusit nejdřív ve čtvrtek, pokud do ty doby nepřijde MS...

emmanessa
autor
4. říj 2020

@barkasykorka a kolikaty den zpozdeni ve ct bude?

l.u.c.i.e
4. říj 2020

Tak se pridávám. Menzes mám dostat za týden, takže ještě je čas na testování, ale od ovulace stále pobolívání v podbřišku a chození častěji na záchod. Dokonce i prsa občas pobolivaji, ale to mám i před ms... Velmi bych si přála, aby to vyšlo jako tady všechny. Držím palečky ✊

emmanessa
autor
4. říj 2020

@l.u.c.i.e taky drzim palce!Preju,at MS nedorazi,ja se nejak szila s tim,ze uz neprijde..ale kdo vi,mrzelo by me to

l.u.c.i.e
4. říj 2020

@emmanessa, děkuji, ono je lepší nedoufat, ale nejde to, myslíme nato a pozorujeme se.

emmanessa
autor
4. říj 2020

@l.u.c.i.e prave,pominulem biochemickem uz mam strach,ale neda mi to,jeste kdyz se tehotne fakt citim🙂

danvitka
4. říj 2020

@l.u.c.i.e já mám zase jen zpoždění 😁 příznaky žádný a test včera negativní, ale zase jsem asi 10-11 dní po OVU... což je brzo hodně. Ale já cítím že to ještě nevyšlo určitě i když červíček pořád hlodá 😁

l.u.c.i.e
4. říj 2020

@danvitka, já jsem 9 dní od Ovu, ale cyklus mám 31 cyklus. Jak máš dlouhý cyklus? Na test je ještě brzo. Vyčkej 😉

danvitka
4. říj 2020

@l.u.c.i.e já mám kolem 28 plus mínus dva dny, ale ovu až v druhé polovině cyklu. Ale nebývalo to tak, měla jsem cykly kolem 35-37 a Ovu v půlce, ale po porodu se to hodně zkrátilo. Prý je to příznak stárnutí a tikání hodin 😁

tez83
4. říj 2020

@danvitka to zkrácení je přiznám stárnutí?

ravien
4. říj 2020

Ahoj, taky se snazime o druhe. Mam dceru dva a ct vrt roku, ktera vznikla z jednoho nechraneho pokusu. Nyni uz je to pet mesicu a zatim nic. Urcite jsem po ovulaci, poznam ji na sobe podle bolesti v podbrisku, i mi to potvrdila dr na prevenci. Ale kdy budu testovat zatim nevim. Predchozi cykly jsem testovala od 10 dne, chtela jsem vedet na cem jsem a usetrit si zklamani. Ale stejne jsem pak nad tim hodne premyslela, ze treba byl test moc brzo... a sla jsem koupit dalsi test a pak stejne prisla ms. Navic nevim, kolik dni po ovulaci jsem. Mela jsem ovulacni bolesti jeden den a pak za ctyri dny uplne totozne bolesti. Na ovulacni testy jsem se ted vykaslala. Resila jsem to s dr a ta rikala, ze ten prvni termin ovulace nemusela probehnout, nebo ze jsem mohla mit i dve. Takze to budu brat od toho pozdejsiho data a asi cekat na zpozdeni. Kdyz clovek spocita, kolik utrati za testy, tak se to postupne nascita. Byla bych rada, kdyz by to vyslo, to by meli deti narozeniny velmi podobne.

Strana
z3