Clearblue pozitivní a papírový negativní. Co to znamená?
Holky stalo se Vám,že papírový byl negativni,clearblue digitální pozitivní 1-2?Na jiných serverech píšou, žeby to snad měla být špatná šarže testů.Děkuji
@katezina11 mamatest a sluníčko
@katezina11 podotýkám že mám 8 den zpoždění
@leslii ako máš odledovanú ovuláciu? Lebo ak ju odsledovanú nemáš, je možné že sa ti len posunula a realne ti ms ešte ani nemešká.
@katezina11 no to já právě nevím,minulý měsíc jsem ji nějak nesledovala..,ale 22.7 byl sexík, 1.8 jednorázové zašpinění,tak jsem si říkala,jo to je před menzes,mám ji dostat o víkendu a nic...divné je,že ten digitální je pozitivni,nikdy mě nezklamal
@leslii tak potom je kľudne možne že ms ani nemešká 🙂 keď nemáš presne odsledovanu ovulku. Nemáš náhodou fotku toho papierikoveho testu? či tam naozaj nie je ani naznak? Clearblue digi mi vyšiel pozitivny keď som mala na mamateste slabučku čiarku.
@katezina11 nemám, ale horko těžké by jsi tam něco hledala..no je to záhada.. říkala jsem chlapovi,že mu dneska pocura ten digitální, zda to fakt není nějaká vadná šarže🤣
@leslii Dala bych ruku do ohně, že jsi v tom:D U těch levnějších papírových jsem tam tu čárku vždycky musela lovit (dělala jsem si test ještě před vynecháním ms) a Clearblue mi jasně ukázal 1-2 týden. Kdybys nebyla těhotná, je tam jasné ne.
Možná se ještě radši objednej na gyndu nebo na krev - jak tu někdo radil, ale tohle vypadá celkem jasně.
Špinění mohla být klidně i nidace - nemusí to značit jen těhotenství;)
Ja si myslim, ze aj je clarblue pozitivny tak na papierovom nieco musi byt. Ak neni ani tuk tak by som skusila o 2 dni znova, popripade zopakovat ten clearblue. Ale po 8 dnoch meskania by mali byt uz dialnice.
@sofia_sofiova na gynde jsem byla dneska😀,na ultrazvuku nic,ale ro říkala doktorka,ze je brzy..krev mi vzala a ještě nějaké testy na nějaké ženské hormony😀
@leslii tak jak jsi na tom

@leslii ak si mala papierikovy test s malo farbivom, može byť že sa to stalo. Aky test si robila?