icon

Clostil a krvácení během 8. dne cyklu: Co to znamená?

ankaa32
22. dub 2022

Ahoj ,vedel by mi niekto poradiť ohľadom užívania clostilu? 15.4.dosla MS na 5 deň som začala užívať 2x denne clostil akurát...som zrejme urobila chybu pretože 15.4.som.dostala MS okolo 16h a večer som si dala prvý clostil teraz som 8DC a užívám ho do 10 DC potom ultrazvuk...lenže dnes som zacala krvácať není to silné ale prostě krvacam ...Moze to být uhnízdění alebo niečo zle?

anickaaa28
22. dub 2022

8 dc je na uhnizdovani dost brzo.Zkus zavolat dr a poradit se s ni,ona bude vědět nejlépe, když ti predepsala nějaké léky...

ankaa32
autor
22. dub 2022

@anickaaa28 no to som práve chcela ale dnes neordinuje až v pondelok...neviem či mám užívať clostil naďalej ešte ostáva 2tablety

anickaaa28
22. dub 2022

@ankaa32 Se zkus podívat do letáku,jestli tam je neco o krvácení a podobne.Ja bych radši nebrala kdybych z niceho nic krvacela.

ankaa32
autor
12. kvě 2022

@anickaaa28 ahojky tak já som navštívila moju gyn ktorá mi nasadila Agulitin na menstruaci clostilbegit s kt som mala dve vajíčka jeden dominantní mal 20mm na 12DC ovulácia prebehla podľa ultrazvuku bola maternica vysoko a nasadila mi Utrogestan dnes je to 29DC a ms zatiaľ nikde ...vždy dojde 28 prvý x sa stalo že mešká...myslíš že je vhodné urobiť si test 😊alebo je bežné po Utrogestanu že sa dostaví neskôr a upraví mi cyklus napr na 30 deň ?

anickaaa28
13. kvě 2022

@ankaa32 V tom ti neporadím ale jestli mas zpoždění určitě zkus test.Ja brala utrogestan na udržení, cely první trimestr. Dej pak vedet jak to dopadlo drzim palce 🙂

ankaa32
autor
Autor odpověď smazal