Clostil, kdy bude ovulace?
Ahoj 3DC (utery) jsem nasadila clostil jeden prasek rano na 5 dnu.Dnes jsem si udelala ze zvedavosti ovulacni test a slaba carka a ted odpoledne hodne silna.Prikladam foto.Ja myslim ze by mohl byt zitra pozitivni co myslite?? je to mozny pri clostilu neni to brzy?? dnes jsem 5DC a zitra budu volat dr aby me vzala na ultrazvuk,co si o tom myslite??BT jsem pri ms nemerila a zacla jsem az dnes a 36,9.diky
prosím poradte
Ahoj já nakonec otěhotněla po druhé dávce clostilu 🙂 poslední ms byla 15.5 takže tohle jsem tu psala 1. měsíc užívání. Ten měsíc co jsem otěhotněla nám vyšel špatně spermiogram a měla jsem přezrálé folikuly takže jsem měla minimální šanci na otěhotnění přirozenou cestou. V caru nám říkaly že to půjde jen uměle. Ale za pár dnů jsem našla ducha na testu 🙂 Jo a ten měsíc co jsem otěhotněla mi ovulační testy vycházely jak chtěly,vůbec nesílili byli furt stejné takže jsem tu šanci už zahodila,a přece jenom. Já brala k tomu ještě duphaston a jak jsem ucítila že ovulace proběhla (když jsem se nemohla řídit ovulačníma testama) tak jsem nasadila duphaston 🙂 Jak dlouho se snažíte??
@daisy07
no dva roky bez HA a nějak jsme to neřešili, před rokem mi zjistili PCO a od tý doby jedu vitamíny,kapičky, čaje atp. a od června utrogestan a teď 1. měsíc clostil. A právě, že 10.DC byl duch na ovu testu a od tý doby nic, ale 14DC mě začalo bolet a píchat v podbřišku až doteď 17DC. Tak jsem z toho jelenice... :( @kajunka01

tady je to foto