Clostilbegyt 2-0-2. Bral někdo a pomohlo?
Ahoj brala sem 1-0-1 a nezabral tak mi nasadil takto, bral to takto někdo a pomohlo mu to? Máme poslední cyklus co jsem řekla že budu stymulovat...potom chceme dát pulroku pauzu...
@michaela_pol já doufám že tělo zareaguje první cyklus 1-0-1 byl bez reakce a teď sem řekla poslední cyklus zkusím ty 2 a dáme pauzu když se nezadari
@carolineg1 a jak dlouho se snažíte?
@michaela_pol teď je to 10ty měsíc a tři cykly s Dr. S pomocí stymulace
@carolineg1 určitě bych to ještě nevzdávala.. Jak jsem psala u nás taky půl roku stimulace a nedělo se nic... Potom jsme dalo dva měsíce pauzu a po znovu nasazení se to rozjelo. Ale tělo zatím reagovalo na 2-0-2.. Pokud to tenco cyklus nevyjde, fak budu zkoušet snižovat na 1-0-1 a pokud nic, tak zase dva měsíce pauza.. Hlavně je důležité chodit na tu folikulometrii, aby se vidělo jestli ta reakce je 🙂
@michaela_pol a můžu na ní jít i v den kdy clostilbegyt dobiram...jako mám poslední tabletku vzít čtvrtek večer a doktor je tam čtvrtek odpoledne a nebo až pondělí odpoledne.
@carolineg1 moje doktorka vždycky říká 11-14 den cyklu 🙂 ale každý doktor to má jinak zažité, tak bych zítra zkusila zavolat a poradit se..
@michaela_pol tak budu 13 DC v pondělí tak půjdu v pondělí nebo raději zavolám

Ahoj, beru s přestávkou od ledna.. Na 1-0-1 tělo nikdy nereagovalo. Takže skoro celou dobu beru
2-0-2.. První půl rok se nedělo vůbec nic. Ale teď mám potvrzenou třetí ovulaci v řadě. Takže to chtělo čas a trpělivost. Uvidíme za jak dlouho se zadaří, sle pro nás je teď důležitý ten posun a uvidíme co dál.. Ještě v červnu doktorka říkala, že si myslí, že bez pomoci reprodukční kliniky nezvládneme. Ale poslední cykly odcházíme se slovy, že to vypadá nadějně.