Co znamená bílý a hrudkovitý výtok po ovulaci?
Ahoj snazilky, dnes jsem byla u noveho dr po zt 17tt. Vajecniky v poradku, sliznice dorusta a akorat nechapu co znamena deloha posunuta vzadu. Jinak v pondeli me bolel levy vajecnik, vcera taky do toho vlhko na toaletnim papiru a ve sprše mi vypadl hlen, ktery se natahoval jako zvykacka. Tak jsem se dnes dr ptala, jestli je mozne ze jeste nemam po revizni ms ale ovuluju. Tak ze ano, ze na vajecniku nic nevidi. Tak jsme do toho vcera prastili. No a dnes mam, bily a hrudkovity vytok. Jako zdrcly krem. Je to v pohode?
@petradt1986 dekuji, ja jsem 8tyden..zt proběhlo 19.7....
@junykessy jestli sliznice dorusta, tak by to mohla byt priprava na ovulaci.. Zkus ov. test.. Ja takhle si to vzdy potvrdim.
Je mi lito, ze si tim take prošla. Regeneruj, milujte se kdykoliv máte chuť, bude lépe. Zadařilo se ti jednou, zadaří se i dále a úspěšně 🍀
@petradt1986 dekuji, ono se uz jednou zadarilo pred 3lety a, skončilo 8tt.Ted vysnena holcicka. Nikdy jsem neresila zadnou ovulaci mereni atd.. Byly to nahody, tak snad do tretice vseho dobreho🌺

@junykessy no mas delohu vzadu (mam ji taky) a tehotna jsem byla 4x (2 x uspesne).
Ju mohla byt ovulka uz treba.
Ja mam treba ten tahly bilkovy i 5 dnu pred ovu. Nebo mam mokro treba tyden v kuse, pak i treba tyden po ovulaci.
Kolik dni jsi po ZT?
Držím palecky at to tentokrat vyjde🍀