icon

Co znamená pozitivní těhotenský test a menstruace?

jasmina1110
1. zář 2023

Ahoj holky už si nevím rady .. chtěla bych hlavně i uklidnit .. poslední dobou mám velmi zvláštní m/s .. moje předposlední m/s byla pouze 2 dny a 1 den špiněni to bylo v Červenci .hned jsme vnitřně cítila ze je něco jinak .. na testech po celou dobu lehký duch ale stále pouze stín .. 3 dny po termínu m/s jsem dostala silnou menstruaci ale pouze 4 dny potom dva dny lehké špinění ..celkové po menstruaci jsem měla velký tlak v Podbříšku střídavě v levo i v právo nejzajímavější byl pocit na zvracení tak mi to nedalo a 3 dny po m/s jsem si udělala tt přidám i fotku ale měla jste to takto některá .. 3 dítě bych si moc přála ..

jasmina1110
autor
1. zář 2023

Příkladem fotky testu doufám ze poradíte moc děkuji ❤️

lencaa11
1. zář 2023

@jasmina1110 jste těhotná podle i digitálniho testu ☘️☘️ ještě bych vyzkoušela za par dní zda nebylo TT biochemické

janickaslepicka
1. zář 2023

@jasmina1110 nechci strašit, ale já bych se obávala mimoděložního a raději bych se nechala zkontrolovat

malytlustyhroch
1. zář 2023

Mozna jsem to pochopila spatne, ale ty pises, ze mas na testu cely mesic takoveho ducha? To je opravdu zvlastni, to bych rozhodne konzultovala to s gynekologem.

luciejonsztova
1. zář 2023

Určitě co nejdřív zajděte k Mudr. běžná menstruace opravdu není běžná v těhotenství. Může být špinění, ale ne menstruace. Já to tak měla, mudr. mě chtěla vidět do hodiny. Na ultrazvuku nebylo nic vidět, ale protože bylo brzo, za pár dní, mě v sobotu dohnala bolest a opětovné krvácení na pohotovost a tam už zkušená lékařka našla mimoděložní.
Vůbec vás nechci strašit nebo přivolávat něco špatného, moc bych vám přála aby bylo vše v pořádku. Ale určitě jděte co nejdřív k mudr.

handulkak
2. zář 2023

Já jsem takhle v termínu MS krvacela u druhé. Pak ještě často mezitím. Stava se to, ale Dobre to není. Radim kontrolu u dr. Já dostala léky na udržení a křeče

ada22
2. zář 2023

Asi bych celkem rychle řešila s Dr. Vše může být v pohodě, ale také to může být mimoděložní těhotenství

jasmina1110
autor
2. zář 2023

@malytlustyhroch omlouvám se špatně jsem to napsala moc se omlouvám ale mám teď tolik starosti ze jsem psala i ve spěchu ( stěhování rodina prace teď malá do první třídí ) chtěla jsem napsat cca týden před menstruaci jsem hned věděla ze je něco jinak po celou dobu slabý duch potom menstruace a 3 dny po ni takhle pozotovni test .. mám dost strach na internetu píšou ze tu muže byt zbytek Hcg po samovolnem potratů ale pochybuji ze by to bylo takhle krásné vidět

jasmina1110
autor
2. zář 2023

Samozdrejme k doktorce jsem objednána až na 14.9 prý by tam stejně dříve neslo nic vidět .. už mám dvě deti a u všech jsem tompoznala napřed sama na sobě sle menstruace proste nepřišla .. moje tchyně mi říkala ze u prvního ji menstruace nedošla ale u dvou ostatních už měla menstruaci do 5 měsíce tt tak já už nevím jsem zmatená 3 dítě bych si přála jsem ale dost mladá a moje okolí mě vůbec nechápe prý jsem magor .. o jedno miminko jsem loni přišla skoro ve 4 měsíci

luciejonsztova
2. zář 2023

@jasmina1110 14.9 je jeste hodne casu, kdyby vas zacalo bolet bricho okamzite jedte na pohotovost.

lilian2111
2. zář 2023

Ten test je dost slabě pozitivní na to, aby to těhotenství bylo v pořádku. Do toho krvácení. Myslím že se jednalo o biochemické těhotenství a s menstruací neodešlo vše. Řešila bych s lékařem a určitě dřív než za 14 dní.

cassidyc
4. zář 2023

Některé testy mají ale prd barvivo. Já na jedné značce opakovaně taky neměla nic moc. Každopádně bych to nepodceňovala a kdyby něco, tak hned jet.