icon

Co znamená průhledný hlen po ovulaci?

2. únor 2025

Hezký večer, jsem dnes 6 dnů po ovulaci (potvrzené u lékaře). Vždy od konce ovulace až po menstruaci mam sucho … ted uz mam ale od včera průhledný táhlý hlen (podobný ovulačnímu), plus me boli levý vaječník (dnes asi v 1 rano šílená tupá bolest). Tak bych se chtěla zeptat, kdo to ma v živé paměti, nebo je ted čerstvě s 2 // na testu. Zda jste třeba měli nějaký takový hlen (výtok). Nic mě nesvědí, nepálí atd 🙂

reeeza
2. únor 2025

Já bych pro jistotu pojistila i dnes 🙂

Čistě za mě, lékařům nevěřím na 100%. Mě třeba jeden tvrdil že mám cystu a chtěl odložit celé ivf, když na to pak koukli jiní lékaři, říkali že to je poovulační žluté tělísko. Nebo se jeden dušoval že mám endometriozu, ale nikdo jiný ji jinak na utz neviděl atp...

autor
2. únor 2025

@reeeza tak me ta ovulka sedí, jak s testy tak s hlenem, bolestmi, bazální teplotou ☺️ pojistit nemam jak. Jsem od vcera na 4 dny pryč bez přítele 😊

eloana
2. únor 2025

Neměla jsem takový, ale kremovity....před MS vždy ustal, ale v tehotenstvi pretrvaval....jinak já tehotenstvi poznala třeba to třetí cca 6-7 den po oplodneni zvetseni prsou a ztmavnuti bradavek a 8-9 dpo už byl slabé pozitivni test....
Každopádně kazda jsme jiná.....a každá to vnímá jinak....někdo to pozná krátce po oplodneni některá ne.
Ale spousta příznaků se dá bohužel vsugerovat...

cassidyc
5. únor 2025

Podle hlenu jsem já osobně nepoznala nic. K blížící se MS ho ubývá a je pak takový hutnější. Zrovna ten měsíc jsem si říkala, že nic, že to je jako vždycky a ono zrovna ano. Až po termínu ms ho bylo někdy víc a někdy taky ne.