Depo provera. Je při ní možné otěhotnění?
Je možné při ní otěhotnění? Jsem už delší dobu divná a mám ošklivé nálady 😔 buď je to tou injekcí nebo nechapu v pondělí jsem zkusila test a nic tak nevim
Ne není brala jsem ji po prvnim porodu 2 roky pak 3 roky nemohla otěhotnět . Po druhém porodu jsem si ji nechala píchnout znova ale jen 2x a řekla jsem dost moje psychika byla úplně v háji pořád jsem jen brečela vztekala se a zpravilo se to až 5 měsíců po poslední injekci . Těhotná nebudeš pokud jsi třeba nebyla těhotná už před píchnutím 😁 tato antikoncepce funguje 100%. To že ti není dobře způsobuje depo provera.
Musím říct, ze jsem při jejím užívání měla taky strašný nálady...
@pabka no hrůza 😬 semnou dneska
Uzivala jsem ji 5 let a to bylo v pohode, po prvnim porodu jsem ji uzivala 6 medicu a uz nikdy vice, sucha jak sahara a totalne bez zajmu o sex a navic jsem porad spinila, po vysazeni si manzel pochvaloval ze uz ma doma zas svou zenu
Ja mam tedy taky injekci,jen jny nazev,ale po pul roce s ni koncim. Uz lezu na nervy sama sobe a manzel uz taky teda rika,co to se mnou je. Nalady jak na houpacce,rozcili me kravina pomalu do breku,na vse se vztekam,unava hrozna,bolesti podbrisku,prsou,kloubu,no na pest uplne 🤷♀️🤦♀️😁😁 I tt jsem jednu chvili delala,pripadala jsem si vazne jako tehotna s tema naladama a vsim 😃 takze to klido muze byt z toho. Nasla jsem to i v pribalovem letaku,nezadouci ucinky.
A s tim sexem take souhlasim i se spinenim a krvacenim,spinila jsem kdykoliv behem mesice,ted naposledy jsem krvacela mesic,v patek jsem byla na injekci na zastaveni.
Holky ale musím říct, ze cca po půl roce se to urovnalo a další dva roky bylo vše v pohodě a nemohla jsem si stěžovat.
Ahoj já ji měla a vysadila.Davej pozor někde to tu mám v diskuzi depo proveri i jsem tam dala fotky poz.testu.Presne my bylo jak tobě a zkusila jsem těhu test a byl pozitivní í digitální utíkala jsem k doktorce a nic.Nekterym holkám dělá falešné pozitivní tt test.