Divná menstruace - spíš špinění
Posledních pár let mám MS cca 3-4 dny a silnější. Ta poslední byla ale divná. 1 DC byla standardní, odpoledne slábla a další den ráno už to bylo jenom špinění. Pak téměř 2 dny nic následované dnem a půl silnějšího špinění/slabé ms. Antikoncepci neberu už několik let a žádné jiné zdravotní problémy nemám. Vzhledem k tomu, že jsem ms dostala v termínu, i když divnou nepředpokládám, že bych byla těhotná (první cyklus snažení). Nemáte někdo podobnou zkušenost? Uvažuju, jestli má pro klid v duši smysl zkoušet test, že je opravdu negativní. Chtěla jsem to nechat plavat a počkat do další, ale zarazila mě náhlá nevolnost předevčírem u oběda a malinko růžového výtoku včera po velké potřebě, tak si nejsem úplně jistá, co si o tom myslet.. Dnes jsem 8DC.
Testuj. Mela jsem to podobne,podivna ms v terminu. A byla jsem tehotna
Holky, jaký používáte intimní gel, po menstruaci, mně strašně pálí, když močím, jako by se mně taqm dostala nějaká bakterie
Ahojky vsichni,
Mám takovy problém a nevím si s nim rady.
Poradil by mi s tím někdo??
S přítelem se snažíme o miminko už dlouho. Už rok jsem přestala brát antikoncepci a snažíme se o miminko ale nějak mi nejde otěhotnět.
16.3 jsem mela dostat menstruaci a nakonec menstruace nikde. Tak jsem čekala. Zpoždění jsem mela od te soboty az do stredy. Tajze téměř opožděna menstruace 5dnu ale na to ten pátý den jsem to odpoledne dostala. A test jsem mela negativní když jsem si ho dělala 3den opozdene menstruace. A právě od vcerejska mám menstruaci. A chtěla jsem se vas zeptat zda bych mohla byt i přesto těhotná. Děkuji za všechny odpovědi .
Budu rada s pozdravem Lenka
Ahoj chci se zeptat s přítelem se snažíme o miminko včera odpo jsem dostala MS ale do večera jen trošku hodně slabě růžový druhý den ráno trošku jsem zakrvácela a celé odpoledne do teď jen špinění s malinko krvý a bez bolesti vždy když dostanu menstruaci mám první dva až tři dny silné krvácení a strašný křeče a bolesti a teď nic mohlo by to být začínajícím těhotenstvím??
Holky chci se zeptat dnes mám 6 dní opožděnou men.muze byt možné to že můžu bejt těhotná od včera mívám i bolesti v podbřišku děkuji za odpovědi

@saidy Kup si test a udělej ho. Mohla bys být těhotná, ta divná menstruace může být k tomu. A nebo také může jít jen o hormonální výkyv.