icon

Divná MS, divný cyklus. Co to znamená?

ah1234
15. říj 2020

Ahojte baby,

ste tu všeznalé, čo sa tohoto týka, tak sa spýtam.

30.8. mi dorazila normalne MS. Minulý mesiac sme sa zacali snazit o mimi. MS nemam uplne pravidelnu (obcas 26 dni, občas 33), ale povedzme, ze je vzdy podobna od porodu - trva proste 7 dni, prve 2 dni silnejsia a potom proste trva tych 7 dni. 28.9. mi dorazila MS, ale trvala 3 dni a bolo to vylozene spinenie jak posledny den MS. Bola som z toho zmatena, ale budis. Skusala som si robit ovulacne testy od nejakeho 12DC a tie boli stale negativne a teraz, dnes 15.10. dorazila zase MS, de facto 17 dni od toho spinenia. Nikdy predtym sa mi to nestalo, co to znamena? Je to ok, alebo ist s tym na gyndu? Uz sa mi stalo, ze sa mi MS spustila aj o 10 dni skor, ale bud to byvalo nejakym chirurgickym zakrokom alebo obrovskym stresom, ani jedno z toho teraz nemam a hlavne to, co som zazila na konci septembra by som rozhodne nepovadzovala za MS... dakujem za napady a rady, co to je toto.

31nika31
16. říj 2020

@ah1234 mě akorát napadá, jestli to nemáš celé rozházené a cyklus prodloužený, že by to špinění od 28.9. byla ovulace.... Jinak netuším ☺