Divná MS, divný cyklus. Co to znamená?
Ahojte baby,
ste tu všeznalé, čo sa tohoto týka, tak sa spýtam.
30.8. mi dorazila normalne MS. Minulý mesiac sme sa zacali snazit o mimi. MS nemam uplne pravidelnu (obcas 26 dni, občas 33), ale povedzme, ze je vzdy podobna od porodu - trva proste 7 dni, prve 2 dni silnejsia a potom proste trva tych 7 dni. 28.9. mi dorazila MS, ale trvala 3 dni a bolo to vylozene spinenie jak posledny den MS. Bola som z toho zmatena, ale budis. Skusala som si robit ovulacne testy od nejakeho 12DC a tie boli stale negativne a teraz, dnes 15.10. dorazila zase MS, de facto 17 dni od toho spinenia. Nikdy predtym sa mi to nestalo, co to znamena? Je to ok, alebo ist s tym na gyndu? Uz sa mi stalo, ze sa mi MS spustila aj o 10 dni skor, ale bud to byvalo nejakym chirurgickym zakrokom alebo obrovskym stresom, ani jedno z toho teraz nemam a hlavne to, co som zazila na konci septembra by som rozhodne nepovadzovala za MS... dakujem za napady a rady, co to je toto.

@ah1234 mě akorát napadá, jestli to nemáš celé rozházené a cyklus prodloužený, že by to špinění od 28.9. byla ovulace.... Jinak netuším ☺