icon

Dušík. Vidím ho, nebo jen blázním?

bessi10
2. led 2021

Ahojky,
Omlouvam se, jestli přicházím s něčím, co tady již milionkrát bylo, ale, jsem neznala vse, co se tohot tematu týče....
Vidim ducha, nebo jen blaznim??

Dušík. Vidím ho, nebo jen blázním?Dušík. Vidím ho, nebo jen blázním?
Strana
z2
stanulice
2. led 2021

@bessi10 já tam ducha vidím 🙂 všichni jsme nezkušené 🙂 a když by tu byl nějaký rejpaci komentář což některé opravdu jsou , tak si hlavně toho nevšímej 🙂

bessi10
autor
2. led 2021

@stanulice Děkuji moc! Procetla jsem pár diskuzí a všimla si pár "rýpanců" tak jsem byla raději hned opatrná 😃
Nevím právě, jestli ho nevidim jen proto, ze ho vidět chci 🙈😻

slun1cko
2. led 2021

Zkus počkat 3-4 dny a udělat znovu, to už by mělo být jasnější 🙂

stanulice
2. led 2021

@bessi10 já ho vidím :* zkus za 2-3dny ale chápu když nevydržís 🙂 .. jojo taky mám už pár nevím zda nazvat Ženský :D na seznamu 🙂 hlavně je ignoruj jelikož jim to dává asi ovulaci do plusu nevím :D :D .. drž se 🙂 ať hlavně sílí ;) a jaký jsi DC a DCO 🙂

michaelarousova
2. led 2021

@bessi10 taky vidim☺️ Za dva dny zkus zas a uvidis☺️Koukam ze seznam rejpavejch nemam jen ja😂

agneska7
2. led 2021

Je tam 👌

kami2262
2. led 2021

Jojo, je tam 👻

bessi10
autor
2. led 2021

Holky, moc děkuji všem za reakce, to jsem vážně necekala 😃👏
Rozhodně to za 2-3 dny zkusím znovu 😃
Moc se omlouvam, ale, vubec nevim, co znamená DC a DCO 🙊Můžete mě do toho krapet zasvetit?? 🙏🤩🤩🤩

michaelarousova
2. led 2021

@bessi10 DC je den cyklu to druhe taky nebim ale ja pouzivam DPO = kolik dni po ovulaci

themuffin
2. led 2021

@bessi10 myslíš DPO? DC je den cyklu a DPO je kolik dní jsi po ovulaci... Jinak duch tam opravdu je 😊🍀

bessi10
autor
2. led 2021

@michaelarousova Tak tady jsem naprosto v háji 🤣🙊
Asi takhle, jsem po léčbě PPP, rok a pul jsem neměla menses, jsem čerstvě po léčbě, kde jsem 2x menses měla, když jsem se z kliniky vratila domů, tak jsme jaksi hned vyuzili situace a vlitli na to 🤣🤣🤣
Takže menses je opozdeni cca 5 dni, poboliva mě v podbřišku. Tak nevím 🤷‍♀️

bessi10
autor
2. led 2021

@themuffin Děkuji, psala jsem ohledně mé situaci, takže vzhledem k tomu, ze jsem byla rok a puj bez mensesu, vubec nemám tušení, kdy by měla ovulace být 🙈

ema90
2. led 2021

Tady duch urcite je 😊
Tak preji hodne stesti, at hlavne sili tak, jak ma ❤️
Jestli mas uz pet dni zpozdeni jak pises, tak by cca za dva tydny mohlo jit i neco videt na utz 😊

A k tem rejpalkam, urcite mezi ne patrim i ja, kdyz je polozen debilni dotaz s neexistujicim duchem.

Nicmene u tebe je to krasne videt 😊

bessi10
autor
2. led 2021

@ema90 Děkuji moc 🤩
Já si tedy s duchem nebyla jistá ani malinko a přítel pořád říká, ze nic nevidí, proto jsem to zkusila takhle 😃
Kdy by se potom mělo asi tak k doktorovi??

ema90
2. led 2021

@bessi10 Joooo, jde videt fakt krasne, zadny velky zkoumani, jde videt na prvni pohled 😀

Ja jsem si volala na gyndu prave nejak pet dni po vynechani a za nejakych dalsich 12 dni me objednali.
Byla jsem cca v sestym tydnu, sel videt gestacni vacek (u me teda dva 😅) a po tydnu uz i tloukla obe srdicka.
Takze si klidne v pondeli zavolej, vysvetli jim jak si to tedka mela a oni si te objednaji jak uznaji za vhodne. Hodne stesti 🙏🏼❤️

kami2262
2. led 2021

@bessi10 Já měla 5 dní po vynechání ms stejného, možná i slabšího ducha, k dr jsem volala přesně týden po vynechání a objednali mě v osmém týdnu (7+2) 😁 Když tam zavoláš, tak tím nic nezkazíš, zeptají se tě, kdy byl začátek poslední menstruace a podle toho tě objednají, jak uznají za vhodné 😊

bessi10
autor
2. led 2021

@ema90 Super, tak ja tedy doufám, že začne sílit 🙏
Jako, ze dvojčátka?? 😲❤️❤️

bessi10
autor
2. led 2021

@kami2262 Aha, tak moc diky za info, dam tomu týden a ještě zkoušku alespoň dvou testů a potom volám 👏👏👏

ema90
2. led 2021

@bessi10 Jj, dvojcatka, i to se muze stat 🤷🏼‍♀️😂
Ja tedy mela v dobe jako ty test uz o hodne jasnejsi, ale ja mela diky dvojcatum vylitnuty hcg az do nebe 😀
Ale to je jedno jak vysoke hcg mas, dulezite je, aby se spravne zvysovalo.
Tak dej pak vedet co ti po telefonu rekli 😊

bessi10
autor
2. led 2021

@ema90 A můžu se zeptat, jestli jsou už dvojčátka na světě? 👏👏
Určitě podám info

verulevrtule
2. led 2021

Je tam 🤗

kami2262
2. led 2021

@bessi10 Tak u mě se z toho také vyklubala dvojčátka 😁 v tom osmém týdnu dvě krásné "tečky" a 11+2 už byla krásně slyšet obě srdíčka... Jinak HCG by mělo být vyšší, ale já jsem výjimka potvrzující pravidlo, měla jsem slabší čárky na testu, než některé, co čekají jedno dítko 😂😅

ema90
2. led 2021

@bessi10 Jeste neee a doufam, ze jeste dloooouho nebudou, at tam vydrzi co nejdyl 😊
Jsem zacatek pateho mesice.

bessi10
autor
2. led 2021

@kami2262 No wau, holky, nedeste mě 🤣
Nedokážu si ani představit, že by to mohla být dvojčátka 🙈🙊🤣
11+2 tzn. 11 týdnů a dva dny???
Omlouvam se, ja jsem vážně úplný laik 🙊🤣🤣🤣

bessi10
autor
2. led 2021

@ema90 Ahaaaa, tak to držím palečky a hlavně, ať jste všichni 3 v pořádku 🙏🤩

ema90
2. led 2021

@bessi10 Jj, myslite si to spravne, 11 tydnu a 2 dny 😊

Nebojte, dvojcata zas tak pravdepodobna nejsou 😀
To je spis nahoda, ze vam tu ted odpovidame dve s dvojcatama 😀 Jinak je ta pravdepodobnost mala 😊

kami2262
2. led 2021

@bessi10 Přesně jak píše @ema90 ... pravděpodobnost dvojčat je dost nízká 🙂 Je to prostě jen náhoda. 😀 Většinou je predispozice pro dvojčata vrozená (tedy pro dvojvaječné), jen teda já jsem ještě nezjistila po kom jsem to "zdědila"😂

bessi10
autor
2. led 2021

@ema90 🤣 Dobrá, dobrá, ale, dalo by se to také brát trošku jako "znamení" 🙊😀

bessi10
autor
2. led 2021

@kami2262 Podotýkám, ze má mamka je z dvojčat 🙊🙊🙊🙊🤣🤣

ema90
2. led 2021

@kami2262 Tak to nevim po kom je mame i my 😂
A dvojvajecna se muzou “dedit” jen pres zeny, precijen uz jen to dvojvajecne napovida, ze je to zasluha nas zen, ze se nam uvolnily pri ovulaci dve vajicka 😀 To chlapska zasluha neni 💪🏼😀
Nicmene v rodine zadny dvojcata nemame.

@bessi10 Nooo ale tak s tim se nam nepochlubila, ze je mamka z dvojcat 😂 to tim padem meni situaci 😂😂😂

Strana
z2