Fertiliny Blend nebo Inofolic
Ahoj holky beru teď měsíc a půl inofolic byl mě doporučen dr zjistil mě že mám problém s uvolňováním vajíček teď ovu proběhla potvrzeno utz ale nezadarilo se ale narazila sem na diskuzi kde si hodně chválí přípravek Fertiliny blend máte stím někdo zkušenosti? Mam zůstat radši u toho inofolicu nebo zkusit ten Fertiliny blend pro páry? Dala bych ho i pritelovy ať zobe :lol:
@miba10 já koukala že dělají i pro muže tak nevím jestli koupit jen pro sebe a nebo radši i pro chlapa 😂 tak já ho vyzkouším a snad také pomůže 🙂
Brala bych dál infolic. Je v něm účinná látka myo-inositol, která má velmi pozitivní vliv na kvalitu vajíček a ovulaci https://www.praktickelekarenstvi.cz/pdfs/lek/20... . Někde u uvádí, že účinky myo-inositolu jsu srovnatelné s účinnou látkou z Clostylbegytu. Koukala jsem na složení fertility blend a myoinositol tam nevidím..
@amandulka aha no a je možné že ten inofolic mě upravil cykl? Měla sem vždy 35-36dni a teď MS přišla 30 den
@natlinka27 Fertility blend jsou spíše vitamíny. Já tehdy řekla, že je to poslední možnost, pak už jsem to chtěla řešit přes CAR. Budu držet palečky
@natlinka27 Naty a měříte ještě pořád? To, že jednou na kontrole nevidí folikuly neznamená hned problém s tvorbou folikulů, oni tak strašně stresujou. A zbytečně. Mě tím štvou :D Já mám jít zanedlouho ke gynekoložce a nebudu od ní nic chtít slyšet :D Sleduju se s STM a vím o svém cyklu víc, než bude ona vědět z jedné prohlídky.
Inofolic je treba brat dyl, me pomohl jednou po 4 mesicich a pak po 6 mesicich. Minimalne 3 - 6 mesicu to chce vydrzet. Dva sacky denne. Zustala bych u nej a pak az kdyztak FB. Jinak ten mesic a pul jsou vyhozene penize..
@hermij ano stále měřím 🙂 jen teď ne až skončí MS mám ji po dlouhé době docela silnou předtím jsem ji měla hrozně slabou.
@jednaholkaa já v něm budu pokračovat dál 🙂
@natlinka27 Akorat to neber dohromady s tim Fertility Blendem, protoze oboji ma kyselinu listovou a mela by si dvojtou davku..
@jednaholkaa nenee to určitě brát nebudu jak říkal přítel ať beru ten inofolic když ho beru delší dobu abych si to zase nerozhazela a to má. Asi pravdu
Tak drzim palce 🙂 Dvakrat denne, rano vecer jeden sacek. A nezapijet kofeinovymi napoji. A za chvili si v tom 🙂)
@natlinka27
@jednaholkaa děkuji 😊 no beru 2x denně a teď navíc jsme našli nové bydlení takže od 1.12 se stěhujeme takže teď budu mít myšlenky někde jinde do toho vánoce a chci řešit novou práci tak třeba bude překvápko a do vánoc se zadari a Budem mít dáreček krásný 😊
@natlinka27 Jaj, tak to je idealni timing 🙂 Drzim palce! Nam se zadarilo na dovolene u more.. a to jsem tomu s dovolenymi nikdy neverila.
Ahoj, nám Inofolic nepomohl, také pracujeme na děťátku... @natlinka27

@natlinka27 ahoj, já sice nebrala ten inofolic, ale brala jsem Fertility blend. Brala jsem ho jen já, ale nestihla jsem ani dobrat balení. A to jsme se snažili skoro 3 roky 😁 držím palce