Folikulometrie - platíte za ni?
Ahoj,
Muj gynekolog mi navrhnul folikulometrii (po 3 mesicich s clostylbegytem). Sdelil mi, ze za mesic sledovani, vcetne sledovani hormonalniho profilu bude chtit 5 tisic. Mate nekdo podobnou zkusenost? Nejaky poplatek chapu, ale 5 tis. mi pripadne docela dost.
Pán gynekológ si asi chce namastiť kapsy.😕
Folikulometriu mi robili ikskrát a nikdy som za to nič nepkatila
Dekuji za odpovedi, uz jsem se rozhodla, ze to u nej nepodstoupim. Ted resim, zda zmenit gynekologa a nebo to resit uz rovnou v car.
@milefoli Ty vo** - 5 tisíc?? to se zbláznil ne? ... Já jsem také chodila na folikulometrii ale nikdy jsem nic neplatila a ani jsem o tom nikdy neslyšela (nebo nečetla)... To si vážně chtěl přilepšit.. Doporučuju hned změnit gynekologa - tohle je normální okrádání.. Jinak nějak jsem to špatně pochopila - ty už jsi clostilbegyt brala bez folikulometrie nebo se teprve chystáš? 🙂
mně navrhnul clostilbegyt od příštího cyklu, pokud teď zjistíme, že ovulace nechodí, ale moc se mi do něj nechce.. 😖
@upuska My se snažili tak nějak rok, ale pořád jsem si říkala, že je čas a po svatbě už mi to bylo divný tak jsem šla ke gyndaři, manžel spermio, já hormonální profil a folikulometrie, tam jsme zjistili, že nemám ovulaci a hned první měsíc s clostíkem a je to 🙂 jsem za to hrozně šťastná, už jsem viděla ty nejhorší scénáře 🙂.. Fertipronu jsem začala brát normálně ten první měsíc s clostíkem, jelikož gyndař říkal, že může snižovat sliznici a pak by to bylo na prd, protože by se mimčo neudrželo.. 🙂
@alilisi tak to je paráda 🙂 a pak jsi tedy byla na folikulometrii, abyste viděli, jak to zabírá? my teď jedeme 7. cyklus, mívám je různě dlouhé (spíš krátké), tak mi právě taky dělal ultrazvuk, ale folík byl zatím velký jen 12mm, tak jdu ve čtvrtek znovu..to budu 16DC..nebýt ale toho UTZ, tak bych si myslela, že ovulka proběhla v pondělí popř. dneska..
@upuska Mam za sebou 3 cykly s Clostilbegytem a ted mi navrhl to sledovani. Jednou mi v prubehu delal utz. Vzhledm k tomu, ze jako kazdy projizdim net a hledam informace, tak mi tento postup prije divny. Jinak toho clostilu se neni treba bat, muze ti pomoct. U me je asi problem jinde....
@milefoli to nechápu, proč ti jí neudělal, abyste věděli, jaký to má efekt..Já jsem tam byla zase dneska odpoledne, na ultrazvuku viděl folík 23mm, tak jsem ráda..teď zbývá jen znásilnit přítele a pak děj se vůle boží 😀
jinak mi řikal, že pokud to nevyjde, tak by poslal přítele na spermiogram a kdyby měl on výsledky dobré, tak mě na laparo..doufám, že to nebude zapotřebí..
tvůj partner je v pořádku?

@milefoli ahoj, mně dneska dělal folikulometrii a nic za to nechtěl, ve čtvrtek jdu zase...5 tisíc je fakt hodně