Graf. Kdy byla ovulace?
Tak holky kdy myslíte že byla. Já si myslím že přitom poklesu na 36,2. 11ty den cyklu. Den předtím byl i plodný hlen a čípek otevřený i v ten 11dc díky

Podle grafu ovu byla 13dc 😉
@gbp super díky. Někdo mi psal totiž že si myslí že byla ovulace v teplotě 36,6 vcera což si myslím že je blbost protože 36,2 je největší pokles přece. Takže ten 11 dc
@gambrinkax 13dc je teplota ale 36,6. Největší pokles byl 11dc
@dendasubaristka rekla bych, ze to pravidlo je posledni den nizkych teplot, ne nejvetsi pokles 😉 takze by to mohlo byt i 13 dc, ale me se to nekdy taky zvedalo takhle postupne, proto si to myslim. ale vis co znamena myslet 😉😁
@dendasubaristka ale ona opravdu byla při teplote 36,6.. když se podíváte na svůj graf tak uvidíte že se drží na standartní teplotě 36,6. A to znamená vaší poslední nízkou teplotu před vzestupem😉 při bt nikdy nejde o poslední nejnižší teplotu ale o poslední nízkou před vzestupem ( teploty před ovulační)
@gambrinkax ahaaa 🙂 tak moc děkuji za vysvětlení :* :*
@gambrinkax tak snad sex 11 dc večer a dnes bude stačit 🙂
@dendasubaristka není zaco.. hlavně ať se drží a hezky stoupá nahoru. Taky jsem ve fázi čekání 😉
@dendasubaristka určitě ano
@gambrinkax tak taky držím palce 🙂 zítra mám začít ještě brát utrogestan. Tak snad mi po něm nebude zle. Akorát teda nechápu že hlen byl 10dc 3 dny před ovu.
@dendasubaristka ja s hlenem zkušenosti moc nemam nikdy jsem ho u sebe nezaregistrovala😁
@gambrinkax no já ho mám právě taky jednou za uherský rok no.
Jj ovulace byla 13dc. Ovulscni hlen, bolest je před ovulací. Navíc až poslední teplota je nad ostatními 🙂c
@dendasubaristka a utrogestan doporučuji zavádět, při polykání může být opravdu špatně.
@lilian2111 díky 🙂 jako zkusím to a pokud se budu cítit blbě tak budu zavádět. Pak se zkusím domluvit s doktorkou jestli bych mohla zavádět oba večer. No co jsem četla,tak je to celkem nepříjemné přes den. Výtok atd.
@lilian2111 ty jsi ho měla? A pomohl?
@dendasubaristka Já jen zavadela, nechtěla jsem riskovat nevolnost a další nežádoucí účinky a navíc při zavádění účinkuje přímo ☺️ Výtok se s intimkou dá, není to žádná hrůza.
Nám to nakonec vyšlo až když jsem sice stimulovala Femarou, ale neměla jsem ani ovitrelle a ani utrogestan. Ten jsem nasadila až s //.
Holky tak jste měli pravdu. Ovulace v pátek 13dc. Sex byl 11dc večer. Tak snad to klaplo. 🙂 Do toho dnes první den utrogestan. Snad mi nebude po něm zle. A pomůže k zahnízdění. S tím že jsem se rozhodla že chci jít do cvičení Mojžíšové. Celkově mě dost trápí záda,tak třeba může být i v tom problém. 🙂
@dendasubaristka takže dnes 3dpo tak mám aspoň někoho s kým budu čekat já sem dnes 6dpo 😉
@gambrinkax fakt? Tak super 🙂 a vám klaplo snažení tak nějak kolem toho? 🙂 No je to sice blbost a připadám si trapně,ale když už si tak písem. Nevím jestli to bylo plodnými dny,ale normálně v ten 11dc ze mě skoro nic nevyteklo jakože sperma :D stalo se ti to někdy? Já jsem zvyklá že to ze mě vždycky hned vyteče a teď nic.
@dendasubaristka dnes jsem 6dpo tak snad to vyjde 😁
@gambrinkax tak pokud jsou ty hvězdičky sex,tak vám to odsipalo pěkné teda :D
@dendasubaristka no tak doufám že když to tak odsypalo že z toho něco bude 😁
@gambrinkax no uvidíš 🙂 my to stihli akorát ten 11dc no. Ten 13dc jsme chtěli,ale nějak nás převálcovala únava no. Ale stejně když to tak vezmeš,tak většinou stačí jen jeden dobře mířený sex :D a je to.
@dendasubaristka to víš že stačí...oni mají hlavně nějakou životnost spermiky a oni si počkají 😉
@gambrinkax jj to vím no spíše mě zarazilo že ze mě fakt skoro nic nevyteklo nebo spíše vůbec. Občas se mi to už stalo v době plodných dní,ale je to divné.
@dendasubaristka tak jak to s tebou holka vypadá?
@gambrinkax ahoj,takhle 🙂 a 7dpo,20dc jsem měla ráno na toaletaku růžový výtok akorát.

@dendasubaristka taky bych to tak videla, ale merila bych pro jistotu jeste par dni, jestli zustane nahore 👍