Jak na miminko? Máte osvědčené tipy?
Dobrý den,chci se zeptat s přítelem se snažíme delší dobu o miminko a furt nic.. Nemáte nějaké osvědčené tipy jak na to? Děkuji a přeji hezký den 🙂
ahojky, taky se snažíme, od prosince 2014 neberu antikoncepci a usilovně jsme na tom začali pracovat na začátku srpna, usilovněji znamená, že měřím bazálku, beru listovu, inofolic a manžel folandrol, každý den druhý cyklus dělám ovulační testíky, protože mám cykly nepravidelně, piju kontryhelový čajík, po sexu už nevstávám z postele (večer 😀), zatím se nezadařilo, ale snad brzy 🙂
Tak ja jsem brala poctive vitaminy uz predem a ten mesic, co se zadarilo jsem delala ovulacni testy a koupila si conceive plus. ( take pokud zapojis pravidelny sex, ob den az do pozitivniho O testu a pak tri dny kazdy den) urcite se brzo zadari🙂
Zdravím holky snažilky 🙂 od pul března neberu antikoncepci (brala jsem ji 8 let) poslední měsíc beru kyselinu listovou a piji pravidelně 2 krát denně kontryhelový a kotvičníkový čaj,s přítelem bychom chtěly miminko,kdyby jste měla některá vyzkoušené tipy nebo rady,budu za ně ráda 🙂
Snažíme se třetí měsíc.. tento jsme také zapojila kontryhelový čaj, a začala měřit ovulačními testy, jelikož mámtaké nepravidelnou menstruaci... První dva měsíce jsme to neřešila, tento jsme na to začala více dbát 🙂 snad se brzo povede
U nějaké diskuze jsem četla,že se má dělat svíčka,nezvedat se a dlouho ležet. Nějaká paní psala,že si pomáhá prstama (že si to zatlačí hloubějci).. My se snažíme už dlouho a urt nic.. :/
My se snažíme od loňského května. Předtím jsem brala antikoncepci necelý rok.
Ze začátku jsem poctivě pila kontryhelový čaj a polykala kyselinu listovou.
Teď jsem to nějak přestala řešit. u nás je problém, že přítel je přes týden mimo a jsme spolu jen o víkendu. Ale začala jsem studovat, tak se nám možná brzy zadaří 🙂
Každopádně Všem moc držím palce 🙂
Také Vám držím palce 🙂
holky vám všem držím palečky 🙂 ja jsem dostala od doktora prásky na nepravidelnou menstuaci a když se nám nepovede do 4 mesicu otehotnet tak pujdeme na testy zda je vse v poradku, rada bych aby jsme na testy nemuseli, hlavne kvuli memu piteli 😒
Nevím jestli to není jen náhoda, ale zadařilo se v tom měsící kdy jsem pila kontryhelový čaj a vyzkoušela prstíkovou metodu 😀
Jak se dělá správně ta prstíková metoda?
@jamborecka Po styku si podložíš polštářem zadek, zavedeš prst do pochvy a "dotlačíš" spermie až k čípku, ale fakt nezaručuji, že právě tohle mi pomohlo třeba to byla opravdu jen náhoda
To zkouším a nic :( Tento měsíc máme jít k doktorovi jestli není třeba v přítelovi chyba,protože už se snažíme přes rok :(
Dobrý den,
chci se zeptat - Už půl roku se s přítelem snažíme o miminko. Ale nějako se nedaří, z 80% hodně dělá psychika. Moc na to myslíme.. přáli bychom si ho. Připadá mi, že všude, kam se jen podívám - vidím těhotné ženy a já furt nic. =( Už jsme zoufalí. Je to možná hloupé, ale nemáte nějaké ověřené přírodní či lékařské rady, čím bychom tomu mohli pomoci?
Děkuji za rady =)
Tak nam se prvni podarilo "dodelat" po delsi dobe, myslim,ze tekrat mi pomohlo uvolneni kostrce,uplne jsem citila,kdyz jsem sla od fyzioterapeutky,jak mi to vsechno povolilo,takze za me-zkusila bych bud cviky,treba Mojzisovou nebo treb brisni tance,to taky holkam hodne pomaha. Ja se rika,ze ma clovek z neceho "stazeny zadek",tak to opravdu tak je,ja to na sobe i citim,jak mam stres,ze se to tam vsechno kousne.

Záleží co je to delší doba?? jinak pokud to nejde, tak navštívit gynekologa a on udělá patřičné vyšetření, aby se zjistilo, proč to nejde...jinak je samozřejmě důležité vědět zda je ovulace - takže bud měřit BT nebo ovulační testy, taky je možné brát různé bylinky - kontryhel atp, ale s tím já zkušenost nemam....přeju at se brzo zadaří 🙂