Jak správně použít ovulační test Clearblue?
Můžete mi prosím poradit z jaké strany se čte tento test? Je to ovulační .Dostala jsem ho a nemám návod.
Namáčí se z té růžové strany vpravo tam je takové víčko.

@katherine177 řekla bych že je to pozitivní koukala bych na net ☘️☘️
@lencaa11 já právě koukala a tam někdo dal fotky a podle nich je prý LH ta čárka vpravo tak právě jsem z toho jelen
@lencaa11 dopoledne jsem měla obyčejný takto
Negativní. Ale četla jsem, že ty ovulační digitální mají citlivost 40, zatímco ty proužky klasický jsou snad 10, nebo 20.
@lilian2111 ten Clearblue nebyl digitální
@lencaa11 fotka z netu
@katherine177 Tady jsem našla diskuzi. Ten clearblue by měl být digitální, tohle strkáš do toho testu jakoby ne? 😃🤷🏻♀️ Já je tenkrát měla jednou, ale ukázali mi teda úplně mimo, než ovulace fskt byla…
@lilian2111 není digitální ,vpravo je víčko to se sundá ,namočí do moči a udělají se tam // jak na normálním papírovém
@katherine177 to jo se sice namočí, ale pak je k tomu taková "čtečka", nejprve se to zasune do té čtečky, pak namočí (počurá) a na displeji se objeví výsledek.
@katherine177 No jasně, ale to je furt jen polovina toho testu 😁
@sonnenaufgang ajo už to chápu,asi máte pravdu ,no tak tu čtečku teda nemám
@katherine177 tak to by mělo bejt tak to
@lencaa11 děkuji 😊,už jsem to pochopila 😁 to musí být teda super přesný ,když je to tak drahý.
@katherine177 teda to jsou vymoženosti 😁 to bych na tom tento měsíc nechala vyplatu🤣 jinak ten první obrázek bych řekla negativni, u klasického prouzku už pozitivni👍
@zlaticko22 dělala jsem dneska už jen ty obyčejné
@katherine177 super šup šup na to ☘️☘️
@katherine177 ten je vzorový 👍šup na to😁
@zlaticko22 mám to v plánu večer 😁
@zlaticko22 já je používala, ale sledovala jsem na sobě ovulační symptomy a pak si to jen ověřila🙂 tak pak mi docela vydržely;)

@katherine177 nevím jestli už je pozitivní nebo ještě ne ,kvůli té straně