Jaký těhotenský test je spolehlivější: Clearblue nebo Mamatest?
Ahooj, jdu na vás s dotazem na těhotenské testy. Snažíme se o miminko. Dnes jsem si dělala test z ranní moči Mamatest a vyšla slabá čárka, tak jsem jela koupit Clearblue digitální a vyšel negativní. Přidám foto..
Včera jsem si dělala taky test a byl hodně slabý duch, dnes o dost silnější, ale clearblue mínus.
Cca 3 měsíce zpět jsem si dělala několik testů na kterých byl slabý duch, později jsem se dozvěděla u Dr že mám cystu.
Nevím jakému testu věřit.. Každopádně ms mám dostat až za 3 dny, ale menstruaci mám nepravidelně občas zpoždění klidně i 10-14dní..

@michajla1 právě ,že větší číslo ukazuje od vyšší hodnoty HCG
Mamatesty teď dělají hodně falešné čárky, narážím na to teď pořád někde, ukážou i hezkou čárku, ale je falešná ☹️ Z vlastní zkušenosti doporučuji zkusit Livsane z Benu nebo test z DrMax..
@michajla1 Mě vyšel digitální i při takovém slabém dušíkovi(není ale pravidlo, aby to tak bylo u všech, Clearblue má navíc nižší citlivost-ale Mamatest umí dělat i krásné čárky a nic z toho,takže doporučuji jinou značku testu....
@nitii Testy NEDELAJI falesne carky. Zachyti hormon hCG, pripadne jemu podobne hormony, pokud testujete tesne pred menstruaci. Pokud mas na testu 2. carku a testujes PO vynechani menstruace, jsi biochemicky tehotna. Pokud carka treba druhy den zmizi, znamena to, ze hladina hCG vystoupala nad 10 jednotek, ale tehotenstvi neprosperuje a hladina zase rychle klesla pod detekovatelnou mez.
Ja fakt nechapu, proc se na tomhle foru porad, ale opravdu porad, siri tyhle nesmysly o falesnych carkach. Test je na chemicke bazi, ne na vesteni ze sedliny.
@michajla1 počkej až (ne) vynechá ms
@sudylichozrout Já testovala jinými testy, ne Mamatestem, takže mě osobně se to netýká, ale nenarazila jsem na to jen tady, ale i na fb ve skupině IVF, kde jsou ženy hlídaný v CARech a dobře ví, že HCG z krve měly negativní a na Mamatestu dvě čárky.. Tak buď je v těch testech někde něco špatně, nebo jsou ty ženský, který ví dobře, že těhotný nejsou a přesto mají dvě čárky, divný..
Děkuji všem za odpovědi. Udělám jiný test pokud se nedostaví menstruace😊 Budu se modlit ať to vyjde💪🥰
@michajla1 negativní
@michajla1 negativní
Něco se tam rýsuje
@katherine177 přidávám lepší fotografii 🫢♥️
@michajla1 tady vidím
Za dva dny by měla být čárka bohužel už výraznější. Tenhle “stín” vykoukáš na každým testu
@sudylichozrout Máte pravdu, ale řešit se to ve fórech bude dál, protože se o tom oficiálně nikde nemluví a většina žen zjisti že něco takového existuje až když to mají za sebou, včetně mne před pár lety... jediná možnost jak z toho nemít hlavu v pejru je jít sem a začít se ptát ... z mé vlastní zkušenosti Vám ani gynekolog moc nepomůže, ten muj prohlásil že test je pozitivní pouze když je testovací čárka silnější než kontrolní, což víme všechny že je blbost 😏
@vero987nika dnes vyšel takto, 3 dny zpožděná ms
@sudylichozrout Bohužel mamatest falešné čárky teď dělá. Ukázal mi 2x za sebou // a ten den později odběr na hcg z krve bylo negativní. 🤷🏻♀️ Pokud se namočí přes rysku, nebo víc než stihne správně nasát, udělá falešnou druhou čárku. Někdy ducha, někdy doslova čáru.
@lilian2111 ale tolik duchů 😥
@lilian2111 Ne. V moci je hcg se zpozdenim oproti krvi. Krev uz je negativni, tj. pod 10 jednotkami, moc jeste tesne pozitivni, tj. nad 10 jednotkami. Proto udela ducha. Fakt.
@sudylichozrout můžu být těhotná? Krev je negativní,testy všechny jen od tyhle značky ♥️ Gsmama
@sarkasplichalova řekla ,bych že ne.Kolikrát jsem měla // na Mamatestu a těhotná nebyla.Pokud je i krev negativní tak to není těhotenství.
@katherine177 takhle tolik testu? Všude různé koupené ? Ms by měla přijít dneska

@michajla1 digitální vám nevyšel jelikož je 25 citlivost a mama test teď hodně dělá falešný čárky tak ještě bych vyzkoušela Benu ,nebo DR max test