Je čas na test těhotenství po 2 týdnech?
Zdravím, je to 14 co jsme ehm 😂 a myslíte ze by byl byl vidět test ? Stalo se to 2.4. A pak 11.4. Mělo by mi to prijt 23.4. Je ještě brzy ? Bolí mě v Podbrisku
@pidalka2545 to je brzo TT udělat 22.4-24.4 cca
@lencaa11 mám úplně křeče v podbrisku, a to mám dostat 🌜až 23.4.
@pidalka2545 to může bejt cokoliv příprava na Ms ,menší cysta ,PMS ,i TT max vyzkoušet test a třeba tam 👻 bude
@lencaa11 to mě pravé takhle nikdy nebolelo nad 2 dny před ,
@pidalka2545 tělo není stroj tak že to opravdu může bejt cokoliv 100 různých věcí
@christulka1 záleží kdy jste byla na krvi a kdy byli testy mohlo TT nedopadnou je toho hodně 🤔
@christulka1 některé laboratoře mají jiné hodnoty které jim hází třeba negativní atd...asi bych si zašla za par dní ještě na krev nebo k lékaři zajít
@lencaa11 sestra u lékaře mi řekla negativní a dal se se mnou nebavila.. Počkám tedy pár dní a pak zkusím znovu krev. Děkuji
@christulka1 no to bude nejlepší zajít za par dní na krev znovu a to už by HCG mohlo bejt pozitvni každá laboratoř to má jinak
@lencaa11 jasný, chapu … dneska mám křeče v podbrisku a žaludek na vodě myslíte ze by to mohlo být mimi? Mám to dostat 24.4 ze by zkusila test zitra ??
@pidalka2545 normálně otestuj, však o co jde?Buď něco uvidíš nebo ne 😉
@pidalka2545 test vyzkoušet můžete buď tam něco bude nebo ne příznaky můžou bejt od čehokoliv
@lencaa11 jasný chápu, dneska se mi objevil i výtok, tak nevím :/
christulka1 Mně se něco podobného stalo před samovolným potratem. Ale nechci Tě strašit, určitě je to vpořádku. 🙂
@kapka_vody už mám pozitivní i krev v úterý jdu na ultrazvuk tak snad bude vše v pořádku 🙂
@christulka1 Tak to je jistě vše OK😘
Tak jsem po kontrole na ultrazvuku nic vidět není.. Doktorka mě poslala na hcg a to mi hodně stouplo... Tak teď nevím.
@christulka1 muže byt brzo 🙂
@kkacca podle poslední menstruace bych měla být 6tt, ale doktorka říkala že na to se moc spoléhat nedá hcg mám dnes 5684..

@pidalka2545 je brzo. Testuj až po vynechání MS, to je ideální čas ;).