Je LejdyVita spolehlivý doplněk pro plánované těhotenství?
Ahoj holky, o miminko sa snažíme už od začiatku minulého roka. Doktorka mi dnes prepdísala clostilbegyt a gynprodyl. K tomuto mi dala aj leták na doplnok stravy LejdyVita. Našla som to však iba na dvoch eshopoch a nejak sa mi to nepozdáva. Príde mi zvláštne, že sa to nedá kúpiť normálne v lekárni. Čo ste prosím brali vy?
Pouze kyselinu listovou. Pak klasický vitamin D a B. Hořčík a zinek. Prý se dopovat úplně vitamíny taky není dobré, pokud tělo na to není zvyklé. To co beru normálně.
Ahojky, já se snažila přesně taky rok jak u prvního tak u druhého ,vždy jsem užívala VIP mami komplex vitamínů a do dvou měsíců jsem byla těhotná . VIP mami vlasne beru skoro v kuse tři roky a nemůžu si to vynachválit . Dokonce sestřička v porodnici říkala,že díky těmto vitamínům naše první dítě vážilo 4030 g. A já mám přitom 60 kilo . Jo a tak určitě pomohla dovolená ,vypnout a užívat si toho druhého . Držím palečky

@mercha Za sebe můžu určitě doporučit Verra komplex (vitamíny při plánování i pro těhotné), mají v nabídce i probiotika pro těhotné, čaj, kolagen.. četla jsem spoustu kladných recenzí i od jiných maminek. Přeji hodně štěstí 🍀