Je možná druhá ovulace nebo něco jiného?
Zdravím ženy mám do ms cca 8 dní a od včera mě poboliva podbřišek střídá se to pravá a leva strana je to takova bolest jsko při ovulaci, myslíte že bych jí mohla mít po 2 v měsíci nebo cysticka tam je ci zavrtavani mimi? nesnažíme se ale nebranime se tomu,antinu neberu kondom nepoužíváme,ovulaci podle testu jsem měla 28.2 jeden den v době obulace jsem zaspinila nevím proč.vim že mi nikdo neřekne co to muže být ale mohl to někdo mít podobně.Diky
@lemamama aha já myslela že muže být ovu i tak ale zkousela jsem ovu testik a n´je negativní.Bolest už před ms mívám až tak kolem 5 dne před ni tak uvidíme co se z toho vyklube ráda bych mimi po těch zklamání,ale štěstí nechce nebo nemám nárok 😞. děkuji za zprávu
Někdy se tělo může chystat na ovulaci (hlen, čípek, bolesti), ale nedojde k ní a proběhne později, ale to by ovu test zachytil. Jak bylo zmíněno výše, tělo není stroj a může to být cokoliv.
@lenerka1 chystat ovulaci muže to ano ale já už jsem jí měla ovu poznám ji a i test mi vyšel pozitivní, muže to být cokoliv a doufám že nic špatného

Dvě ovulace jsou možné, ovšem vždy následují téměř hned po sobě, ne že je jedna a za týden další. Takže uhnizdovani je možné a nebo taky nic. Tělo není stroj a může to být bolest už před MS.