icon

Je možná druhá ovulace nebo něco jiného?

7. bře 2025

Zdravím ženy mám do ms cca 8 dní a od včera mě poboliva podbřišek střídá se to pravá a leva strana je to takova bolest jsko při ovulaci, myslíte že bych jí mohla mít po 2 v měsíci nebo cysticka tam je ci zavrtavani mimi? nesnažíme se ale nebranime se tomu,antinu neberu kondom nepoužíváme,ovulaci podle testu jsem měla 28.2 jeden den v době obulace jsem zaspinila nevím proč.vim že mi nikdo neřekne co to muže být ale mohl to někdo mít podobně.Diky

lemamama
7. bře 2025

Dvě ovulace jsou možné, ovšem vždy následují téměř hned po sobě, ne že je jedna a za týden další. Takže uhnizdovani je možné a nebo taky nic. Tělo není stroj a může to být bolest už před MS.

autor
7. bře 2025

@lemamama aha já myslela že muže být ovu i tak ale zkousela jsem ovu testik a n´je negativní.Bolest už před ms mívám až tak kolem 5 dne před ni tak uvidíme co se z toho vyklube ráda bych mimi po těch zklamání,ale štěstí nechce nebo nemám nárok 😞. děkuji za zprávu

lenerka1
7. bře 2025

Někdy se tělo může chystat na ovulaci (hlen, čípek, bolesti), ale nedojde k ní a proběhne později, ale to by ovu test zachytil. Jak bylo zmíněno výše, tělo není stroj a může to být cokoliv.

autor
7. bře 2025

@lenerka1 chystat ovulaci muže to ano ale já už jsem jí měla ovu poznám ji a i test mi vyšel pozitivní, muže to být cokoliv a doufám že nic špatného