icon

Je možné poznat ovulaci bez testů a měření?

silvia198611
25. kvě 2025

Ide to vôbec?

ines76
25. kvě 2025

Nekdo ma dost vyrazny plodny hlen - podobny vajecnemu bilku, čirý, táhne se, podle nej se poznaji plodné dny před ovulací, zároveň může byt vyssi libido = chuť na sex. Je dobré mit sex před ovulaci, jakmile je ovulace potvrzena testem/poklesem teploty/zmenou hlenu, tak uz je skoro pozdě.

silvia198611
autor
25. kvě 2025
@ines76

Nekdo ma dost vyrazny plodny hlen - podobny vajecnemu bilku, čirý, táhne se, podle nej se poznaji plodné dny před ovulací, zároveň může byt vyssi libido = chuť na sex. Je dobré mit sex před ovulaci, jakmile je ovulace potvrzena testem/poklesem teploty/zmenou hlenu, tak uz je skoro pozdě.

@ines76 a ako viem ktorý deň prebehla?

maruskapt
25. kvě 2025

Než jsem otěhotněla ,tak jsem mívala velké množství hlenu a velkou chut na sex ,pár dní před uvolněním vajíčka jsem měla bolesti v podbřišku a pak bodavou při uvolnění a poté den dva špinění.

silvia198611
autor
25. kvě 2025
@maruskapt

Než jsem otěhotněla ,tak jsem mívala velké množství hlenu a velkou chut na sex ,pár dní před uvolněním vajíčka jsem měla bolesti v podbřišku a pak bodavou při uvolnění a poté den dva špinění.

@maruskapt a ako si poznala že prebehla

eviicka
25. kvě 2025
@silvia198611

@silvia198611 no že tyto příznaky odezněly. Také jsem to tak měla, ale to jestli se opravdu vajíčko uvolnilo a počkalo... to asi ne no.

eviicka
25. kvě 2025

Ještě teda já proběhlou ovulaci poznám, že začne PMS 😀

silvia198611
autor
25. kvě 2025
@eviicka

Ještě teda já proběhlou ovulaci poznám, že začne PMS 😀

@eviicka a aké mavas priznaky ovu

ines76
25. kvě 2025
@silvia198611

@ines76 a ako viem ktorý deň prebehla?

@silvia198611 podle změny hlenu (z pruhledneho tahaveho na bily husty netahavy) poznáš, že už je po ovulaci a nemusíš dál sexovat, pokud nemáte chuť jen tak. Ale jestli poznáš, že opravdu probehla nebo pripadne byl anovulacni cyklus, na to je asi nejspolehlivější ta teplota (viditelný vzestup který drží nahoře az do ms).

reeeza
25. kvě 2025

No bohužel ani plodný hlen není 100%tním potvrzením o ovulaci. Pokud nechceš měřit bt, ale chceš mít 100% jistotu, zajdi si na utz a folikulometrii.

kleio
25. kvě 2025

Zvýšená sekrece hlenu tak 3 dny před ovu, pak pociťuju jemnou bodavou bolest na jedné straně podbřišku, která trvá 1 až 2 hodiny (to považuju za uvolnění vajíčka), pak všechny příznaky zmizí. Vždy se mi podle toho podařilo otěhotnět.

maruskapt
26. kvě 2025
@silvia198611

@silvia198611 Já poznám že proběhla podle krátké bodavé bolesti na jedné straně podbřišku která brzo odezní a následuje den dva špinění.