Je můj ovulační test už pozitivní?
Holky muzete poradit zda je tento vysledek pozitivni? A nebo myslite ze to bude spise zitra? Dekuji.

Není ani vzdáleně pozitivní, nicméně ti nikdo neřekne, jestli už pozitivní byl, bude zítra, za týden, nebo jestli vůbec bude.
@krisstina93 byla jsem v pondeli u dr a rikala ze je tam folikul 19mm a ze si mysli ze cca 1-2 dny a praskne ale jasne kazdy to ma jinak takze kdo vi kdy..
@kristina2003 To jsou jen odhady, záleží jak rychle poroste a ani to že tam je není záruka že ovulace bude, zkoušej ot dál a uvidíš.
@kristina2003 tak to už taky proběhnout mohla, třeba hned v úterý. Ovulacni test je pozitivní 1-2 dny předem. Od kdy testujes?
@krisstina93 prave od utery, je to divne ale kdyz ovuluji na levy vajecnik mam cyklus 33 a kdyz na pravy tak 29. Mam teplotu 36,6 a citim obcasne tlaky v prsou i brichu takze myslim ze by mela dorazit a nebo nedorazi vubec ale probehnout si myslim ze neprobehla. Taky jsem od nedele spinila do vcera.

@kristina2003 neni pozitivni. Carka musi byt stejne silna, nebo silnejsi - viz navod od vyrobcu.