Je na těhotenském testu duch nebo falešný výsledek?
Ahoj ,poslední ms byla 24.1. Ovulacni test pozitivní 7 a 8.2. Dr na zacatku února mi dal clostrillbegyt s tím že kdyz se teď nezadari mám brát dva cykly po sobě ale viděl na utz folikul na levé straně řekl že podpořit ovulaci nepotřebuji ale stejně mi to napsal ale po všem špatných recenzích se mi do něj nechce když sem mu volala tak mě odbyl a že mm přijít pokud se nezadari po těch dvou cyklech. Vím mělo by se testovat stejnou značkou, testy mamatest a intime, je tma něco nebo si ti jen namlouvam ? Díky za odpovědi

@lencaa11 já právě se tady toho bojím když ví že beru Euthyrox tak cpát ještě tohle? A po tech recenzích? No nevím nevím , to byly v ty datumy pozitivní testy ovulace asi 9 ? Těžko říct..
@darkness1234 zatím nic
@lencaa11 a tady ? Dělaný pred chvílí 🙂
@darkness1234 tady taky nic zatím ještě je čas čárka se může ukázat 14 dní po zpoždění Ms
@lencaa11 tak já ještě spozdeeni nemám tím že sem měla pozitivní ovulacni testy 7.a 8.2. Tak nevím kdx byla ovulace a v tom případě se mi zase posunula takže ani nevím kdy mě ms by měla přijít

@darkness1234 pokud byla ovulace 7.2-8.2 tak jste cca 8-9 dní od ovualce to je brzo ještě bych počkala testy jsou zatím negativni ...jinak hormony bych začla řešit až budete vědět kde je problem lékaři to píšou jen aby měli klid kamarádce taky pořád lékař dával tohle a jiná lékařka ji pri nějaké velikosti folikulu aplikovala otrivalle a zadařilo se ...