Je negativní těhotenský test spolehlivý 4 dny před menstruací?
Ahoj holky. Dnes jsem asi 10DPO, ale jistá si nejsem. Nedělám si ovu testy, ale ovulaci téměř vždy poznám podle bolestí a vodnatého výtoku. I dle kalendáře nejspíš proběhla v sobotu 4.11. Nicméně už asi 5 dní po ovulaci jsem začala mít mírné bolesti vaječníků a sedmý den po ovulaci (teď v sobotu) ty bolesti byly dost silné. Dole mě to zničehonic píchlo, že jsem až poskočila ze židle. V neděli večer po styku jsem krvácela chviličku a měla silné bolesti vaječníků. Zhruba 5 dní mám i dost bolavá prsa, v minulém týdnu jsem měla hustý bílý výtok, nechutnají mi cigarety a skoro každý večer je mi na zvracení. Ještě ráno jsem si byla jistá, že jsem těhotná, protože i když mám 4 dny do ms, žádné příznaky obvykle nemívám. Ale odpoledne jsem si udělala test - ten digitální co ukazuje týdny a byl negativní. Na krabičce psali, že by měl ukázat výsledek i 4 dny před ms. Tak nevím, jestli můžu ještě doufat a otestovat se až o víkendu, nebo jestli opravdu je tenhle test natolik kvalitní, že už s tím nemám počítat...
A test mi vyšel pozitivní 4 dny před ms.
Mi ukázal digitální test pozitivní výsledek 11 DPO a kdy byla ovulace vím přesně. Zkoušela jsi ještě test další dny ?
Ahoj prosím radu, 24.10. Byla poslední menses. 9.10. nechraneny styk( snažíme se o miminko) , po týdnu až do teď bolesti prsou , pnutí, bodani , občas citlivé bradavky a slabé bolesti podbrisku , a citlivost na pachy
. další menses bych měla dostat 21.11. Cyklus normálně 28 dní, dnes tt negativní. Mám ještě pár dní počkat a pak znova udělat? Díky
@darkness1234 ano počkala bych ještě 2-5 dní a udělat test ☘️☘️
@lencaa11 díky, to čekání je dlouhé, jsem nějaká nervózní z toho 🙈🙈
@darkness1234 počkej... // se můžou ještě ukázat
@felis a může to být třeba testem mám od dr Maxe, pregnacny test , ani jiný mi nenabidly, ráno test negativní, menses nikde jen takové bodani v podbrisku a na stranách podbrisku , prsa pobolivaji pořád někdy více někdy méně někdy vůbec, jsem nervózní, neboť u prvního se mi zo ukázalo v den kdy sem to měla dostat, že je pozitivní, a teď to čekání jestli jo či ne je šílený 🙈🙈 nevím jakou ty kóje testy mají citlivost, já se v těch tabulkách nevyznám
@darkness1234 Mě se s dcerou ukázaly // až po týdnu od vynechané MS, ale já prostě věděla, že jsem těhule 😂 a z krve u Dr. jsem měla jen 20Uml dva dny po termínu MS, na UZ nebylo nic vidět, jen vysoká sliznice... věřila jsem, že to vyšlo. Dcera se jen potřebovala asi víc zavrtat 😂 Držím palce.
@darkness1234 Max je dobrej... anebo je to prostě biochemko nooooo.... anebo co mi teda dělaly dřív pozitivitu u testů, tak byl jednou zánět dělohy a pak taky cysta, ale nechci Tě strašit. Jen jsem musela asi něco extra 😂
@felis díky :D no zkusím zítra a další dny pokud se ms nedostaví ale teď prostě cítím že je něco jinak 🙈😅 jiné bolesti než před ms , spíš se bojím, neboť úplně po prvním sem taky měla až po týdnu dvě čárky a pak to dopadlo špatně :( u druhého v den vynechane hned dvě čárky ale taky to asi může být tím že sem brala antinu a ta zklamala ale teď za mám zdravého 3,5 levého syna. , ❤️ a jak sem již psala proste cítím že je něco jinak , jen to čekání je šílený 🙈 a hlavně strach. Tak tedy uvidím 😊
@felis a jestli můžu ještě dotaz , když by přišla, tak se další ovulace posouvá o tolik dní o kolik se spozdila ms? Děkuji za odpověď
@darkness1234 to nevím... Co vím, že jsou holky, co mají ovulaci třeba 18DC a pak délku cyklu 36... Ale to je prostě individuální, jak jsme každá jiná. Já mám třeba ovulaci mezi 10-13DC a délku cyklu mám 24-26dni. Někdy je tabulkový a má plodné dny 14DC a délku cyklu 28 dní. No, nevím, jestli jsem Ti nějak pomohla 😄 si pamatuju, že to byla i jedna otázka u zkoušky z Biologie na VŠ, jak jsou dlouhé a jak se jmenují jednotlivé fáze cyklu. No, opsala jsem to od spolužačky 🤣
@felis já mám vždy 28 dní cyklus ( když odmyslim tenhle měsíc neboť stále nic ani test ani menses) a ovulaci cítím 12-16 den- bolesti vaječníků . Převážně posledního půl roku jen pravý. Tak právě by mě zajímalo jestli když se např spozdi o týden jestli i ovu je posunuta o týden.
@felis díky za podporu , ale nic u mě, dostala sem to , :( třeba někdy příště vyjde , mějte se

Vždy když jsem měla příznaky, tak jsem těhotná nebyla. Jednou jsem byla naprosto bez příznaků, ale test jsem si udělala kvůli ATB, zda je mám brát . No vůbec nic jsem od toho zase nečekala, nedávali jsme si pozor , ale už jsem to neřešila a ejhle už mu jsou 4 měsíce .