Je po zašití děložního rohu možnost mít vlastní děti?
Ahoj holky, už jsem zoufalá.. 02/2017 mimoděložní těhotenství - vzali mi pravý vejcovod, 07/2017 opět mimoděložní, ale na stejné pravé straně, při únorové operaci mi nechali 0,5cm vejcovodu, neopálili ho, ani nijak neuzavřeli a já na ten kousek otěhotněla, rychlá mě odvezla s plným břichem krve, praskl mi roh děložní, který zašili. Teď 14 měsíců po tom všem jsem opět přirozeně otěhotněla a jsem 4 dny po operaci, údajně jsem čekala dvojčata, jedno bylo v deloze, druhé se zavrtalo do toho děložního rohu, který praskl a já se naplnila 2litry krve, opět mě odvažela záchranka a tentokrát jsem dokonce musela doatat 2 transfuze. Prý jsem mela zlute telisko na obou vajecnicich , sami doktori nevedi, jak se to stalo. O miminko jsme prisli. Moje otazka zni, ma tu nekdo take zašity děložní roh a má sve deti??? Ja mam strach, co dal... Ted si vybeham lazne, ale bojim se, co bude dal, nechci premyslet o tom, ze deti mit nebudu... Pry se s tim dojtori nikdy nesetkali..
@1306 delas to dobre... pestounstvi nebo adopci bych brala jako opravdu posledni moznost.. jestli tomu veris tak zkus nejake alternativni metody... miminko prijde az samo bude chtit 🙂 dulezite je verit, ze prijde..
ja za sebou mam sice “jen” jedno zamkle tehu, ale cekali jsme na nej pres dva roky... a pak, kdyz uz jsme neverili, ze to prijde (me bylo 38, manzelovi 48) tak jsem otehotnela a i kdyz bylo peklo cele tehu i prvnich 9m zivota miminka, tak ted mame konecne zdrave, hodne miminko, ktere nam dela jen radost...

@1306 už bych spíš myslela na sebe a své zdraví, po takových opakovaných zkušenostech bych se už dalšího těhotenství spíš bála. Šla bych do pěstounství nebo adopce,asi má příroda nějaký důvod proč to nejde. Hodně sil.