Je těhotenský test po vysazení hormonální antikoncepce spolehlivý?
Zdravím slečny, jdu za Vámi s dotazem 🙂
Po 6 letech užívání HA jsme se s přítelem rozhodli na doporučení gynekologa (zdravotní důvody z mé strany), že HA vysadím a zkusíme miminko.
2.7.24 jsem HA vysadila, první 2 menstruace se zdáli být v pořádku, vždy co si pamatuji i před braním, jsem MS měla 7 dní cca, tak to i zůstalo.
Začala jsem brát GS Mimistar na podporu početí + přítel RAPIDMAN ať ty svoje kluky tak nějak podpoří 😂
Každopádně teď při poslední MS jsem docela zaskočená. 23.8.24 jsem měla ovulaci, tedy jsem si na 90% jistá, netestuju a neměřím zatím ale dá se říct že to na sobě poznám, klasika bolesti břicha + bolest během pohlavního styku v podbříšku. MS jsem měla dostat následně 6.9.24 (snažím se počítat si cyklus + mi pomáhá appka) ALE 3.9 jsem začala lehce špinit, ráno po utření na WC jsem měla růžové na papíře a celý den pak nic, to stejné se opakovalo ve středu 4.9.. následně 5.9 jsem dostala extra silnou a hodně bolestivou MS, na to zvyklá úplně nejsem tak jsem si říkala že mrška přeci jen přišla.. druhý den jsem ji měla slabší a dnes 7.9 už mi to končí opět jen slabě růžové po utření a na vložce nic.. teď na večer už ani po utření nic. Takže MS byla jen 2.5 dne
Zkusila jsem ze zvědavosti TT ale negativní, je pravda že po 6-ti letech užívání HA už své tělo asi neznám.. ale rok zpět jsem ji také vysadila na 3 měsíce ze zdravotních důvodu a tohle se mi nedělo.. Je tedy možné že se TT může ještě ukázat pozitivní nebo je mé tělo jen blázen? + se k tomu přidali neskutečné bolesti prsou.. 🙄
Vím že takových dotazů je zde spousta.. jen nemám s kým své pocity sdílet, snažím se na vše nemyslet jak každý radí ale tyto dotazy jsem zde ještě nenašla, pokud špatně nehledám. Prosím o rejpalky aby dbali na to že to nemyslím zle.. Budu ráda za vaše zkušenosti.. (omlouvám se za dlouhou zprávu) 😘