Je těhotenský test spolehlivý při užívání antikoncepce?
Dobré ráno slečny. Pred 4 týdny o prázdninách mi začalo být špatně na cca 3 týdny a tak jsem si dělala dnes testy. Byla jsem celou dobu pryč a bylo mi špatně jen když jsem se nic nedělala a říkala si ze je to stres. Takže tedy první test ranní moc jasně negativní později (asi po 7 minutách) se tam objevily divne šedé tečky které nevim kde se vzaly a tak jsem si dělala i druhy test který ovšem vyšel pozitivní ale opravdu velice slabé ze ani na fotce nebo videu který je s bleskem to není vidět. Jedine sex který by mohl být varovný byl před 7 týdny. A dva tydny po ms s tím ze beru antikoncepci a dva dny před stykem jsem zapomněla pilulku.
Ono se už na škole neučí sexuální výchova a reprodukce ženy ????
No 7 týdnu po sexu už bys měla dálnici, plod by byl tak velký ze už by mel srdeční akci …
@wladimira ne neučí minimálně já ji nikdy neměla ano je mi jasné jaký plod je v tomto stadiu ale je tu hodně diskuzi o tom ze čárky takhle pozdě slabnou a tak pro jistotu jsem toto založila 🙂
To je skoda ze už se to neučí taky to pak vypadá když ani dívka neví kdy jak dlouho probíhá ovulace 🤷🏻♀️ No kazdopadne těhotná nejsi 🙏🏻
@wladimira co? 🤨
@jana_001 3 týdny po styku už by ti test taky ukázal případné těhotenství.
@anonym Ne, v průběhu těhoteství se opravdu později nestane to, že je test negativní 🙈 (pokud samozřejmě nedošlo k potratu).
@katule1990 ne negativní ale slabší čárky nebo to aspon všude čtu v diskuzich též mi to přijde jako blbost ale tak no
Ne, je to blbost. Navíc, tys neměla ani slabší čárky, když to nejde ani vyfotit.
@katule1990 ano úplná smouha co nesla zachytit ale vidět šla docela dobře i přítel ji viděl
@katule1990 Takže si můžu odpočinout od té myšlenky? Zkusím udělat test ještě tak za týden a když bude negativní tak těhotná určitě nejsem.
@jana_001 pokud byl negativní 3 týdny po styku tak opravdu těhotná nejsi
@jana_001 Ne, 3 tydny po sexu uz by byl test pozitivni.
Děkuji, trochu mě znejistilo tvé téma, že i 7 týdnů po styku se obáváš těhotenství i přes HAK. Tak jsem nevěděla, jestli 3 týdny nejsou málo 🙈
@jana_001 mě prave zmatla ta čárka co byla vidět ale jen trosku tak jsem se raději ptala 😅
@katule1990 snad nevadí ze se ptám přímo tebe ale zda se mi ze ty mi odpovis v pohodě a odpovis vůbec . Ta čárka mi nedala a dělala jsem i 3. test který mi vyšel negativní ale byla to tedy 4. návštěva zachoda když to tak řeknu. Muzu to brát jako 100% výsledek teď že? ☺️
Ano, určitě 🙂. 7 týdnů po styků by tam byla v případě těhotenství druhá čárka, i kdybys vypila litr vody a šla čůrat podesátý 😂. Těhotná určitě nejsi.
@katule1990 děkuji moc
já zkusím ještě udělat test za týden ať jsem klidná 😀
@katule1990 zkoušela jsem včera testovat ať jsem si jistá. Čárku nevidim jen nějaká bílá ryska tam byla tak jsem dala do negativu. Negativní je nebo?
@jana_001 Ano, je negativni, tehotna 100 % nejsi. To uz jsem ti psala minule, ze uz po tech 3 tydnech od styku by byla naprosto zrejma druha carka v pripade tehotenstvi.
@katule1990 Děkuji, možná mi nesedí antikoncepce, protože čím déle ji beru tím to je zvláštnější.

Tehotna 100% nejsi, po takove dobe by byly na testu uz jasne 2 carky. Tecky nic nezanamenaji a carka, co nejde vyfotit, je jen ryska.