Je těhotenský test začátkem září spolehlivý?
Ahojky s pritelem zkousime miminko myslite ze bude test pozitivni začátkem září mi má přijít mestruace. Menstruaci mam nepravidelnou 30 dní

@marketa20 Ohledně ovulace se na aplikaci rozhodně nemůžeš spolehnout. Může přijít dřív nebo později.🤷♀️
Nejlepší je testovat vždy pár dní po datu předpokládané MS. Tam už je to většinou jasné, pokud nechceš lovit duchy.😉
@hennrietta děkuji za info
@marketa20 Pokud měla s chlapem sex ob den nebo jednou za 3 dny, tak se trefili, ať chtěli nebo ne. Nebo měla jenom štěstí, že měla ovulaci v době, kdy to ukazovala i aplikace. 😄
@hennrietta taky si rikam a to ma takhle 4 deti 😃😃😃
@marketa20 Jasně, ovulaci můžeš hlídat v aplikaci .Ale k tomu potřebuješ bazální teploměr a nebo ovulační testy 😁 Nebo několik UZ u doktora, který ti hlídá ovulaci. Aplikace funguje na stylu xy žen zprůměrují a tak vychází ovulace. A kámoška může klidně spadat do průměru. Já při cyklu 28dní, měla vždy 14.den cyklu ovulaci - jako hodinky 🤣 Od druhého porodu úplně jinak 🤣
@martulka88 na zacatku zari udelam test a uvidim jak to dopadne 🤣
Někdo má ovu 12 den cyklu někdo 20 dc. Pokud to teď nevýjde chtělo by to zkusit ovulační testy.
@marketa20 tak já třeba otěhotněla přesně díky této aplikaci 🙂 žádný testy ovulační a měření teploty jsem fakt rozhodně nikdy nedělala a jela jen podle tohoto 🙂
@marketa20 a kamarádka vlastně taky díky této aplikaci :D před dvěmi měsíci porodila 🙂 taky neřešila žádnou teplotu a ani žádné ovulační testy 🙂
@anetacoufalova takže myslite ze to vyjde?
@marketa20 napíšu vám SZ? 🙂

@marketa20
@marketa20 test bych udělala v den Ms max dva dny před Ms dřív ne a hlavně aplikace je dobrá jen na zápis Ms jinak je k ničemu skrze další věci jako ovulace atd ..