Je tohle falešný duch?
Dobrý den, holky chtěla bych se zeptat, vidíte tam taky druhou čárku? Je to pepino test a zajímá mě, jestli dělá falešné duchy.

@sonickajehl1 neco asi jo, ale ja duchy nehledám. Kolik dnů meska ms?
@lachtanice86 Ahoj, mám 3 dny do MS. Vím, že testuji brzo, ale mám k tomu osobní důvod.
@sonickajehl1 nevím co se změní, kdyz ted ducha najdeš a pak to muze klidne s ms odejít (vlastní zkušenosti) nebo budeš testovat až po termínu ms?
Mám ještě otázku, teď jsem si dělala mamatest a na něm nic, ale tento test mi příjde, že na ducha jde vidět nějak dobře, žádný lovení 😃 Digitální si asi teď dělat nebudu, ale nezná někdo nějaký dobrý spolehlivý test?
@lachtanice86 Byla jsem těhotná v lednu, test jsem si dělala až 9. dni po vynechané MS a čárka byla silná, ale né úplně, no a za 14dnů jsem potratila. Jenomže, teď mám problém, přítel za týden, odjíždí na 3roky pryč, tak proto bych to potřebovala vědět co nejdřív.
@sonickajehl1 v pondeli na krev hladina hcg a bude vyreseno...
Taky tam něco vidím , já bych koupila mamatest já těm Pepinum moc nevěřím ,popř. V pondělí na krev
@sonickajehl1 je tam ,ale já neví oba ty testy jsou takové flekate skus si opravdu sehnat ten mamač nebo aspoň test z Maxe , prostě obyčejný papírový a myslí že ti to dá jasnější výsledek
@agneska7 ja si dělala mamatest a na něm nic, ale někde jsem četla, že pepino to prej ukazuje dřív a že je celkem spolehlivý.
@sonickajehl1 no řekla bych že spolehlivější je mamatest , na Pepinum jsem měla mockrát ,,duchy,, a nic
@sonickajehl1 to určitě ne. Lepší je mamatest, obyč papirkovy
Na 3 roky? No.. udelej papirkovy mamatest za dva dny
@martulina7 natáčím telefon, ale nic tam nevidím. Kolik dnů je zpoždění?
@arevb ja zpoždění nemám,měla jsem ms…ale slabší a bez sliznice…ale jsem už strašně nafoukla,bolí mě břicho a zada a pálí mě to uvnitř břicha…to jsem měla v prvním těhotenství u dcery tak proto jsem si dělala test
@martulina7 tak za 2-3 dny bych zkusila znovu testovat

@sonickajehl1 vidím, přeji ať sílí 🍀✊