icon

Jsou domácí krevní těhotenské testy spolehlivé? Vaše zkušenosti

annie32
31. bře 2022

Už docela dlouhou dobu sleduji, že se čím dál tím víc žen testuje domácími těhotenskými testy spíše více v zahraničí než tady ale i tak je zde rostoucí trend. Proto bych se chtěla zaměřit na jejich výpovědní hodnotu. Zkoumala jsem hodnocení celkem tří domácích krevních těhotenských testů od značky SELFCHECK VITAMIN Station a Innova Pharma. SELFCHECK a VITAMIN station jsou skoro totožné testy- oba testy detekují hladinu 25 UI / ml v krvi, zatímco test od Innova pharma detekuje 10 UI / ml. Z recenzí na všechny testy jsem zjistila, že celkem často jsou falešně pozitivní- někdy to bylo kvůli biochemickému těhotenství, což není chyba testu. Například u vitamin station a selfcheck se falešná pozitivita objevuje docela četně. Než něco odsoudím tak nejdříve vyzkouším. Takže jsem zašla do lékarny a koupila 2 x vitamin station a 2 x innova pharma zap hcg test. Upozorňuji, že těhotná nejsem- po 5 minutách test malý duch bez barvy- po 10 minutách začal trochu nabírat barvu a asi po 30 minutách test vyschnul a barva na testovacím proužku docela výrazně prosakovala, nemohla jsem tomu uvěřit, tak jsem druhá test nechala udělat svého přítele, který těhotný být nemůže : D. A stalo se úplně to samé akorát testovací čárka nebyla tak výrazná, ale byla vidět dostatečně a byla barevná. U Innova pharma vyšli oba dva jasně negativní. Takže mám dvě prosby : pokud si některá z vás už některý z těchto testů dělala, podělte se prosím o vaše zkušenosti. A druhá prosba : Nikde se nemůžu dočíst, jaké procesy nebo proč se na testu objeví druhá čárka, i když na 100 % těhotná není? Viděla jsem více recenzí na falešnou pozitivitu u 100 % netěhotné ženy. Všude jsem se dočetla, že pokud je čárka barevná, tak to je většinou indikace těhotenství, ale jak říkám z vlastní zkušenosti těhotná na 100 %, nejsem a test udělal tuhle neplechu. recenze :https://www.amazon.co.uk/SELFCheck-Pregnancy-Test/dp/B0...

Jsou domácí krevní těhotenské testy spolehlivé? Vaše zkušenostiJsou domácí krevní těhotenské testy spolehlivé? Vaše zkušenostiJsou domácí krevní těhotenské testy spolehlivé? Vaše zkušenosti
michaelarousova
31. bře 2022

Ja si krevni test delala 2x ..jednou jsem tehotna nebyla a na testu byly dve carky, podruhe jsem tehotna byla a dve carky tak proste nebyly😂