icon

Kdo ještě doufá v překvapení do příchodu menstruace?

1. srp 2024

Ahoj jasný vše tu bylo jsme nedočkavé, nemáte věšteckou kouli a spousty různých urážek a narážek jak jsme labilní. Ale kolikrát si jdeme spíš jen pro podporu né pro kritiku, přeci jen do testu jsme na to samy a nechceme se nikomu extra svěřovat proto píšeme sem protože to snad někdo pochopí. Nu zítra mám 3 dny do Ms, test dělám vždy z ranní moči a dnes sem zkoušela a během probíhajícího testu se něco ukázalo ale během zasychání zase bílo, bazální teplotu mám 36,9. Prsa extrémně bolavá trochu i pobolívá podbrisek ale samozřejmě muže jít i o priházející Ms. Tohle je tak frustrující nemám to ským probrat chci to jako překvapení když by to dopadlo. Je tu taky někdo kdo ještě doufá zme se v den Ms něco objeví? :/

ejzi
1. srp 2024

Řádila bych ti si koupit víc kvalitních testu ( min. tři ) a naráz je otestovat. Ty za pár korun ti to obvykle na začátku vůbec nepotvrdí. Já to taky tak měla. Taky jsem byla nedočkavá a pořídila si ty dražší v lékárně. A bylo to tam. Držím palce.✊ PS: Příznaky jsem měla úplně stejné jako ty. Ale rači se přesvěč sama zdali je tam Mimi a nebo ne.

lencaa11
2. srp 2024

Počkat na datum Ms to by už ukazat měl

martulka88
2. srp 2024

Poprvé, když jsem otěhotněla, bylo to na první dobrou (nevěřili jsme tomu). Intuice 5 dnů do MS mi říkala, že jsem těhotná. Z odpolední moči duch. Když jsme snažili podruhé, tak jsem udělala test opět 5 dnů do MS, dle BT to vypadalo nadějně (první cyklus, kdy jsem měřila BT) a opět dušík. A teď tu mám 2,5letého duhového syna. Jsou lidi, conjaou odpůrci testovat před MS, já měla vždy duchy, když jsem byla těhotná. Mimo těhotenství bylo sněhobílo. Když jsem se obávala, že budu těhotná opět a bylo by to neplánovaně, byla jsem asi 2-3dny do MS, tak negativní. Naštěstí jsem opravdu těhotná nebyla.

autor
2. srp 2024

Koupila jsem z Dr Maxe a bohužel bílo. Uvidíme už ti nechám být tak snad kdyžtak příště 🤞🏻

telios
9. srp 2024

Já doporučuju zůstat u jedné značky, za sebe doporčuju dr. Maxe. 👌🙂Taky vím, že se nemá testovat dřív ale taky mi to nedalo a dopadlo to takto (první testování 5-6dní před ms. 😁
Každopádně jsem jen chtěla říct,i když vím že dotaz byl už položen před několika dny, že pokud se tam objevilo v limitu, může být, po limitu už mohl zmiznout, např kvůli moc nízkému hcg se to prostě moc neobarvilo.