Kdy byla ovulace? Bazální teplota vystoupá po ovulaci?
Zdravím dámy. Potřebuji poradit. Snažíme se o dítě už rok. Po roce snažení jsem si řekla než půjdu na gyndu zkusím ještě ovu testy a měření bazalni teploty. Tento měsíc tedy jsem začala a potřebuji poradit protože po dvou dnech hledání na netu už jsem bezradná a nevim jestli to dobře chapu. Tak tedy dnes je středa a v pondělí mi vyšel pozitivní ovulacni test v 10 dopo.A bazalni teplota měla pokles na 36,4. Dny před tím měla o 2 stupne vic. Včera v utery byl stale pokles 36,4 a na ovulacnim testu duch. A dnes bazalka 36,9. Takže ted to hlavní byla ovulace vcera? Bazalni teplota vystoupa po ovulaci? Podle ovu testu mela byt ovu vcera a pokud jsem dobře pochopila a netu tak bazalka vystoupa po ovulaci? Diky moc
@rosalline děkuji moc a jak je to se sexem. Kdyz mi vyšel test v 10 dopo pozitivni měli jsme ho večer myslite že ty spermie vydrželi ? A kdyby byl dnes,tak už to nema smysl že.
@dendasubaristka myslím, že jste to vychytali dobře. V ideálním prostředí si spermie 2 dny počkají běžně. Dnes dle mého už to nemá smysl, max. pro klid duše :o)
@rosalline diky moc to mě uklidnilo. Po roce snažení,nesnazeni. Už ztrácím naději že se to někdy povede. Mate mne akorát vodnaty vytok který začal trochu v den toho pozitivního testu hodně včera a dnes ještě je. Ale to asi byva i po ovulaci. Šílené křeče byly i vcera rano,přes den ustavali a dnes ráno doznivali tlaky 🙂
@dendasubaristka Já bych to teď dál už nepokoušela - spermie pár dní přežijí a někdy je méně - více. U nás jsme se snažili dlouhou dobu kolem ovulace vždycky častěji, a nakonec to vyšlo v měsíci, kdy jsme spolu byli jen jedenkrát, a to jsem měla ještě pocit, že je to o pár dní dřív, než by bylo potřeba 🙂 Na pozitivní test jsem koukala jako puk, nečekala jsem to 🙂
@dendasubaristka tak tfuj tfuj, ať se zadaří. Teplota hodně napoví. Ještě jsem chtěla napsat, že i doktoři nedoporučují styk každý den, aby spermie dozrály. Jestli ale dnes budete mít chuť :o). Ono jde taky o to, jestli ten vzestup třeba nebyl z důvodu, že na tebe skočila nějaká nemoc...nebo tak.... Ale pevně věřím, že je to z důvodu proběhlé ovu. :o)-
Díky moc. No prave vim mel by byt co druhy,treti den,ale po tom roce snazeni si zacinam myslet jestli u nas prave nebude pravidlo kazdy den. Ze ma bud manzel spermie co maji kratkou zivotnost nebo ja mam spatne prostredi aby vydrželi v těle. Protoze zatim jsme praktikovali sex kdy byla chuť,takze ne kazdy den. Manzel hlavne je takovy ze chce jen kdyz ma chut,nechce to strojene a nucene.
@dendasubaristka aha, no psala jsem v optimálním prostředí. Mně, když bylo 18, otěhotněla jsem ze sexu, který jsme provozovali každý den. Byli jsme zamilovaní a chtiví..:o). Jedna holčina mi tady doporučila conceive gel, který má zlepšit tvoje vnitřní prostředí a umožnit i spermiím déle žít a hladší průchod. Četla jsem na to samá superlativa, ale mě moc nepomohl, protože mám jiný problém. Takže nezadaří-li se, zkus ho....
@rosalline no uvidime chci ted dva mesice zkusit podle te teploty a testu a kdyz uvidím ze to nejde,tak to zacit resit. Porad si rikam treba jeste nebyla ta spravna doba,manzel nastupoval do nove prace atd. Treba jsme se netrefili do ovulace. A tak. Do ted jsem nedelala ovu testy a nemerila,takze jsem nevedela vlastne jestli jsme se trefili do plodneho obdobi. Ted to budu aspon vedet 🙂 a uvidime.
@dendasubaristka já před druhým těhotenstvím měřením zjistila, že se do ovulace netrefujem 😀, takže náš sporadický sex jsem trochu přečasovala, i když ne vždy se zadařilo, manžel se též nechce nechat nutit. Jinak já osobně věřím na prstíkovou metodu, tj. našoupat sperma prstem do čípku, a následný orgasmus u ženy, který spermie posune dál. Někdo může říct, že to je k ničemu, ale tak neuškodí to, že 🙂.
@thalia děkuji moc 🙂 no manžel mne i trochu štve,jako ano mame sex většinou co druhy,treti den,ale když třeba nema chut tak ji nema a ja se muzu stavet na hlavu. To si neumim pak predstavit kdyby nam na gynde rekli at se snazime vic. Jo o te metode jsem cetla vcera zrovna 🙂
Zdravím,tak dnes teplota už druhý den 36,9. Takze ovulka musela být v úterý a sex v pondělí večer,tak snad spermijky vydržely. Jinak mám i dneska bolesti v podbřišku,myslíte že je to normální po ovulaci?
@dendasubaristka teď už je všechno možné..:o))))) Když se budeš moc pozorovat, tak budeš mít všechny těhu příznaky...:o)))))), i kdybys nebyla..:o))). Moc ti přeji, abys byla.:o)
@rosalline jo jo vim. Proto se nesleduju,jen to proste citim aniž bych na to myslela. Za ten rok smažení už jsem si tím vsugerovanim prošla 🙂
Ne smažení ale snažení :D já už si stejně za tu dobu začínám myslet že se to nepovede.

@dendasubaristka záleží taky na věku.... ale teď jste se optimálně načasovali..::o)
@rosalline no zas si rikam kdyz byl ovu test v 10 dopo pozitivni a vecer bylo snazeni a na druhy den ovulace,tak uz by to bylo divne kdy by se nepovedlo.
@tynka9
Mela jsem to uplne stejne.
Ahojky když jsem měla ovulaci, měla jsem BT 36,9 - předevčírem a včera.
Dnes mám BT 37,8
Po ovulaci mám.
Snažíme se o miminko a pobolívá mě podbřišek, dost teda na levé straně. Takové spíše píchání a v noci se potím jako 🐖
A to spávám v kraťasích a tílku. Tato BT může být projev raného těhotenství?

@dendasubaristka ano včera..... a ano po ovulaci teplota vystoupá.