Kdy je pozitivní výsledek ovulačního testu normální?

@mionella Nemusí být brzy a jak vidíš dle testu😉Přeji hodně štěstí 🍀
@vikysek0987 Děkuji moc🍀💖😊
Neni. Kazdy to ma jinak, kazde telo je jine 🙂
@ivetkafek18 děkuji za odpověď ja své tělo teprve poznávám jak funguje protože jsem teprve 3ti cyklus bez antikoncepce.po hodne letech...ale překvapilo ne že minulý měsíc kdy ovulacni test jsem měla pozitivní až 13 den cyklu...tak ještě že jsem cítila i podle cervikalniho hlenu který se objevil tak brzy že ovulace je blízko..jinak bych ji prošvihla asi🙈😃
@mionella klidne si trsty delej kazdy mesic. Nebo si mer bazalni teplotu. Je dobre znat sve telo. Po antikoncepci chvili trva az se to ustali no dulezite je ze ovulaci mas. Ja mam cyklus presny na den, nikdy jsem nic nebrala a stejne mam taky ovulaci jednou 16dc, jednou 12dc, pak 14dc nekdo ma treba i 2 dni pred ms a nekdo 2 dni po ms. Znam holku ktera ovuluje uprostred ms 🙂
@ivetkafek18 ouuu, no tak to to musí být nadšená ovulovat uprostřed MS, ty jooo... stejně je to tělo záhada.. já jsem třeba začala testovat třetí měsíc a teda zatím nic moc, první měsíc se mi podařilo zachytit 19DC, další měsíc bez (celý cyklus byl divný a krátký) a ted testuji hned od skončení ms a čekám...
@zlaticko22ja to taky rikam ze telo je jedna velka zahada 🙂 minimlane zjistis jestli nemas anovulacni cykly coz je supr na to prijit. Ale kdyz jsi mela prvne 19dc spise bych pocitala ze znova to bude nejak kolem 20. Ale jestli uvidis ze ti ovulace znova neprijde sla bych k doktorovi. Ovulace by mela byt kazdy mesic
@ivetkafek18 za dva týdny jsem objednaná na sono, díky tomu nečekanému silnému krvácení ( bohužel doktorka má 2 týdny dovolenou, tak musím vydržet), tak to by mi do té doby měla proběhnout ovulace, když ne, tak to určitě na kontrole zmíním..
@ivetkafek18 právě bazalni teplotu měřím a vždy po ovulaci vyskočí na 37, 3 a dva dny před menstruaci poklesne...děkuji moc za odpověď 😊
@mionella ovulace probehne kdyz mas prudky pokles a pak se drzi teplota nahore aspon 3 dny. Nevim zda li pouzivas ale fertility friend apka je moc dobrej pomocnik 🙂
@ivetkafek18 nepoužívám ale zkusím....ano mě s potom nad 37 drží až dokonce cyklu....
@mionella to je dobre mas jistotu ze ovulaci mas 🙂 skus tu aplikaci a uvidis jestli se ti zalibi nebo ne ale za pokus to stoji hezky ti ukazuje graf tveho cyklu a vypocita ti kazdy mesic den ovulace. Znac si tam kazdy den teplotu a taky si tam znac i pohlavni styk je to prima apka mne hodne pomohla
@ivetkafek18 zkusím... ale moc bych si přála abych ji už nepotrebovala😊ale moc ti děkuji za odpovedi ...❤️😊
@mionella budu ti hodne drzet palce 🙂

@mionella
@mionella měla jsem už 6 cyklu cervikalni hlen tak jsem začala testovat dříve....