Kdy jste zaznamenaly pozitivní výsledek těhotenského testu?
@nikjean ovulaci jsem. neresila, mimco jsme neplanovali.. . s manzelem jsme se neuhlidali, rikali jsme. si ze jednou se snad nic nestalo... 😁 ms neprisla tak jsem trosku vyplasena 😁
@katulka1996 Pokud máte už 6 dní zpoždění a test negativní, tak bych to viděla nejspíš na nějakou hormonální nerovnováhu. S testováním samozřejmě můžete obden pokračovat, třeba se ještě čárka objeví, ale ve vašem případě bych tomu moc nedávala.
@nikjean ja si taky myslim ze by to byla velka nahoda🙂
@katulka1996 Tak i náhody se dějí, že. 😀 Ale pokud je test negativní, tak není o čem.
@katulka1996 kdyz jsem nedostala ms, rikala jsem si, ze na test je brzo.. k dr se chodi po 14 dnech kdyz zena nedostane ms..takze jsem si udelala test az po 14 dnech o vynechani ms.. no a test vysel ihned pozitivní. Doporučuju nechat byt.. za 4 dny udelat znovu test.. pokud nic neboli, neni co resit. I stres, vypeti v praci muze posunout ms. Me kdysi posunula dovolená menses o 3 tydny a jen proto, ze se bojim panicky letat letadlem.. cela 14 denni dovca pohoda, prileteli jsme domu a za tyden ms.. 🙌 Tehdy jsem ani neresila, ze nemam ms..
@katulka1996 nám k otěhotnění stačil jeden jediný sex 🤷🏼♀️ Sice tehu dopadlo špatně ale náhoda je blbec 😀

@katulka1996 Směrodatné je, kdy byla ovulace. Protože jsem měla nepravidelnou MS, tak jsem se moc podle zpoždění řídit nemohla, ale věděla jsem, kdy ovulace byla, testovala jsem 13DPO a test byl již pozitivní.