Kdy si mám udělat test?
Ahoj holky 🙂 s přítelem se snažíme o mimi. Vysadila jsem HAK v říjnu. Následně přišlo z krvácení spíše spineni. Ovu jsem dle testu měla Cca 14 DC. Nyní jsem tedy 7 DPO. Kdy si mám udělat test? Nevím kdy očekávat menstruační kvůli te HAK. Poradíte?
Děkuji za reakci. Mohu se zeptat, jak dlouho jsi užívala HAK? Já rok a půl.
@barbarra
6 let
@barbarra a povedlo se ti otěhotnět za jak dlouho?
Za půl roku, ale manžel jezdil na dlouhé pracovni cesty,takže několik cyklů jsme se mohli snažit,ale povést se to ani nemohlo.
@barbarra jasný chápu, já toho svého mám denně doma 🙂 ale moc to prožívá a je z toho až moc vystresovany až mu to z toho někdy moc “nejde”
Hmmm to je blbý, my se dohodli, že to necháme plynout a ta jde vysadila HA. Manžel nevěděl, že teď mám ovulaci-neříkala jsem mu to-právě aby nebyl ve stresu . Jestli vás netlačí cas, tak na to netlacte. Děťátko až uzná za vhodné, tak si vás najde.
Ahojda, to se nedá určit🙂 já po vysazení měla cykly 33, 37, 32, 28 a ted to zase bude asi 33 nebo tak podobně..:/ ale tu luteální fázi mám pokaždý stejnou, takže když určím ovulaci, dokážu pak určit datum MS🙂 háček je jen v tom přesně určit ovulaci:D
@barbarra asi mas pravdu, já už mu o tom taky nebudu říkat 🙂
@anetka9 já dokonce ovu poznala a následně mi to potvrdil i test. Tak se nám brzy zadari 🙂
@olgaolga123 Joo snad jo🙂 tak si pak spočítej kolik dní uběhlo od tý ovulace do MS a to pak můžeš použít v dalším cyklu, alespoň orientačně🙂 jinak na přesný vysledování potřebuješ víc cyklů🙂
@anetka9 tak snad jich tolik ani nebude 🙂 děkuji každopádně za radu 🙂
Je normální, že po vysazení může být cyklus malinko delší. Ovu bývá velmi obecně kolem 14 dní před MS, tak bych ještě aspoň týden počkala. Hlavně to zkuste brát v klidu a neomotat si celej život jenom kolem plození :D My jsme to brali tak nějak lážo, ovu test jsem v životě nedržela v ruce a druhej měsíc jsem byla v tom :D

Těžko říct, ale u mně to bylo tak, že jsem po vysazení měla cykly dlouhé, jako před tím, než jsem ji začala brát. Minimálně týden bych ještě počkala...