Kdy správně počítat 1 DPO při testování ovulace?
Ahojky,
Od kdy by jste prosím počítali 1 dpo? Uz včera večer byl test slabší než rano. Dnešní ten spodní. Predevcirem - včera ráno jsem mela největší bolesti. Dneska spis uz takové “šimrání”. Ja bych počítala od dnes, ale abych to nepocitala spatne 🙏🏻☺️

Nooo a právě proto se nemá dělat 10-20 testů, protože ted nevíš, od kdy to máš počítat. v tom balení je snad 5-7 ovu testů. Kazdý den se má udělat jeden, pak je srovnáš a vyhodnotíš výsledek. Někdo se naivně bojí, že vrchol LH nezachytí, ale to vůbec nemusí být pravda, protože naopak - když zachytíš 5 vrcholů jako ted ty, tak nevíš co dál.... za me zkreslující a nevypovídající měření, protože k poz,testu se ještě připočítavají 2 dny a fakt nevím, od kterého testu bych to dala... tak to neřeš a naplánuj styk každý den, protože tohle je fakt hádání. 🙂 at se zadaří...
13 dc ráno mi přijde nejsilnější takže cca 1-2 dny po tom ovulace
Já beru - nejsilnejsi test = další den ovulace. A pak až 1dpo 😊 ale ono je to ve výsledku celkem jedno 😁
@rosalindamelinda nejsilnější je 13 dc, spis mě zajímá zda se to počítá od slabého (negativního testu). Ja treba ovulaci mam každý měsíc jinak, bohužel chlap není kazdy den doma abych mela sex denne / ob den. Snažíme se uz rok a neco … na gynde jsem hlídaná, beru léky na podporu ovulace, akorat od minulého měsíce nechodím na foliky, chci asi aspon od toho dat oraz. Spis mi jde o to, od jakého “vysledku” testu se to počítá. Jeden mesic jsem mela ovulku uz 11 dc, ted se mi to opet posunulo. Prosim tedy ne tyto “nevyžádané” rady ☺️
@broubelinka budu raději počítat 2, dekuji. Ja si právě nikdy nejsem pořádně jista od jakého “vysledky” se odpíchnout. Byla jsem hlídaná na gynde, ale od minulého měsíce jsem byla naposled, protože nemám gyndu zrovna blízko a chtěla jsem spon toto neřešit. Bud se povede nebo ne, v únoru jdu ještě pripadne na průchodnost zda je vše v pořádku. Chlap ma spermio na 1 s hvězdičkou :D bohužel se nevidíme denne, o to je to těžší 😌 ted se mi ovulka o 2 dny posunula, ale tak snad to bude stačit 😃 a to jsem mela pravidelný cyklus a od te doby co beru léky na podporu foliku tak se mi cyklus posunul 🥲
@anpineapple super, taky tak budu počítat. Jen si myslim že sex byl moc brzy. Po lécích se mi i ovulace ted nějak posunula. A chlap je pracovně pryč takze to musíme “plánovat”, no na další měsíc uz si zařídil cely týden dovolenou aby jsme to neminuli 😃
@moncici00 a kdy jste tedy měli sex?😊 i tak určitě je šance 😁
@anpineapple 10 a 11 dc 😀🙏🏻 pak chlap odjel, ale tentokrát kvůli operaci 🥲
@j.a.n.i ale my se nevidíme pořád ale třeba 2x do týdne. A ano počítám to .. jako dělá to každá žena co se snaží o dítě atd. Nebo jsem snad jediná co dělá ovulační testy atd? Víte cely příběh atd? Ja uz syna jednoho doma mam, tehotna jsem uz za dobu snaženu take byla. Je snad neco na tom ze chci vedet jak moje telo funguje? Atd? Nekdo měří teplotu, někdo dělá testy. Nevidím an tom nic špatného ….
@moncici00 Ahojky taky sem maniak na ovulační testy takže vas chapu a počitala bych to od toho 13 d +2 dny
@laurinka0102 znam lidi co testuji rano, odpo a vecer od konce menstruace takze si myslim ze ja to mam jeste v pohode, na vic jsem ovulku cekala daleko driv, alw beru jine vitaminy a léky tak je možné ze se mi to posunulo. Budu to raději tak počítat ☺️
@moncici00 Tak ja jsem zrovna ten připad klidně 3x denne 😁
@moncici00 taky dělám ovulacni testy a nevidím na tom vůbec nic špatného 😘 o mimi se snažíme, tak ať proste vim, jestli jsme to trefili nebo ne 😇
A tobě přeji, ať se brzy zadari!🙏🏻
@anpineapple dekuji. Take moc držím palečky 🍀🥰

@moncici00 těžko říct, pozitivní ovu test signalizuje, že k ovulaci pravděpodobně dojde během 24 až 48 hodin.