Kdy testovat ovu testem? V jaké části dne?
Dobrý den,chtěla jsem se zeptat dle Vašich zkušeností 🙂 Kdy testujete ovulačním testem? Je to lepší ráno kdy moč není tak naředěná nebo někde jsem četla večer? Na návodu píší,že je jedno kdy - během dne kdykoliv,ale přece jen některé z Vás už mají mnoho zkušeností s tímto,tak se nestydím zeptat 🙂 Děkuji 🙂
Ovulační test se na rozdíl od těhotenského opravdu doporučuje provádět odpoledne. Já jsem byla kdysi úspěšná, tak držím palce i Vám. 🙂
@vlnka09 kombinovala jsem ovu testy s nosifolem, gynexem a pre-seed gelem a vyšlo to 🙂
jinak na ebay nebo amazonu se dá koupit velké balení ovu testů. někdy jsem testovala i ráno, i odpo, když byl test pozitivní. silnější čárka než ta testovací. jinak doporučuji kontrolu na ovu na gyn ultrazvukem, když bude pozitivní test.
Holky,je možné,že mi Inofolic srovnal cyklus na 26 dní ? Dnes jsem asi dostala menzes,ještě se to pořádně nerozjelo,ale ze 45 dnů je 26,to se mi nikdy nestalo...... zkoušíme mimi,ráno jsem začala lehce špinit,stále nic,ale bolí mě břicho 🙄 🙄 🙄 . Může to být tím Inofolicem,beru ho 2 cykly...děkuju 😵

nejlepsi je testovat kazdy den v tu samou dobu a nej odpoledne.... ja testovavala tak ve 3 a tam byl vzdy nej vysledek.. ale kazdy je individualni.. rano se testovat ovu nema