Kdy testovat při nepravidelné MS?
Zdravim, mela bych otazku. Samozrejme jsem precetla nescetne diskuzi na tema, ktery DPO testovat (nejdrive v den vynechani MS). Ale co pri nepravidelne MS, kde cykly trvaji napr. 43, 31, 34, 45, 22 dni? V mem pripade je MS vzdy prekvapenim, kdy dorazi. Ovulaci se snazim vypozorovat, ale bude to taky +/- nejaky den. Zaroven netusim, jak dlouhou mam lutealni fazi. Nejaka rada, prosim?
Doporučuji symptotermalni metodu doplněnou třeba o ovulační testy. Budeš vědět přesně ovulaci a lutealni fázi a těhotenské testy pak skoro nejsou ani potřeba 😊 já v obou případech testovala už jen pro potvrzení. A co nějaké bylinky na srovnání cyklu, zkoušela jsi? Gynex, kontryhel apod?
KdZ jsem mívala nepravidelné cykly,pomáhalo mi díky stm vědět jak na tom jsem . Měla jsem ovulaci klidně jeden cyklus 19 DC a druhý 30dc. Naštěstí lf vždy 11-12 dní takže jsem věděla kdy mám ms čekat. Takže doporučuji měřit bt. A na srovnání mi pomohla tinktura z drmku obecného. Zabrala druhý měsíc a otěhotněla jsem v už normálním cyklu asi po půl roce.
@cinam tak jsem koukla co to je ta symptotermalni metoda a zkusim to tedy od dalsi MS. Neco podobnejo jsem zkousela tento cyklus, sledovala jsem hlen i cipek (u toho proste nevim, asi to chce cas na pochopeni) + ovulacni testy. Jinak jsem pila rebricek + kontryhel, a uzivam fertipronu. Gynex kdysi uzival manzel.

Já mívala taky hodně nepravidelné cykly, ale vždycky týden před tím, než přišla ms, mě začaly bolet prsa a teď, když to trvalo skoro 2 týdny a ms nikde, tak jsem testovala.