icon

Kdy udělat těhotenský test po zpoždění menstruace?

10. čer 2024

Zdravím, poslední menstruaci jsem měla 12.5
Dnes už teda 30. den cyklu.

Myslíte, ze už mám zkusit testovat?

renat23
10. čer 2024

Tak to už by mělo ukázat, ale záleží kdy byla ovulace. Každopádně pokud už MS vynechala není na co čekat. Já testovala už od 9DPO a duch už byl a každý den sílil. Držím palce 🍀🍀🍀

reeeza
10. čer 2024

A víte cca kolik dpo jste? Kdy byla ovu?

felis
10. čer 2024

Ahoj, mám to úplně stejně, poslední MS 12.5.
Je taky důležité, kdy byla ovulace. Já jí měla 13-14DC. S testem ještě počkám. Poslední půlrok mám cyklus jeden krátký (MS už kolem 21DC), jeden do 33DC. Když jsem měla MS dřív, tak byla i ovulace dřív třeba už kolem 7-8 DC. Zatím jsem v klidu. Zpoždění může mít nespočet příčin 😝 beztak tělo není blbý, co se má stát, tak se stane (nebo stalo).

autor
10. čer 2024

@felis Děkuji. Test je negativní, tak ještě pockame 😃

felis
10. čer 2024

Mě vždycky test příchod MS uspíšil 😅 takže když to do 33DC nedostanu, tak si ho udělám. 33DC už by mělo být něco vidět, když bych byla těhotná. Když nebude, tak je na 95% jasný, že nejsem a MS dříve či později přijde 🙂

felis
12. čer 2024

Tak co Zakladatelko? Jak to vypadá... u mě stále nic, ale na test počkám.
Příznaky žádné necítím. Do kozy mě štípl komár, štípanec vypadá jak třetí dvorec (už chybí jen bradavka), takže krom úděsného svědění nepozoruju vůbec nic 😝 😂

autor
12. čer 2024

@felis Včera dorazila v plné síle, takze pristi mesic znovu :D

ale tobě držím palce!

felis
14. čer 2024

Ahoj, tak dnes mi vyšel krásně pozitivní test 😃

autor
14. čer 2024

@felis Jezis to moc gratuluju! 😍

rudazare
21. čer 2024

Dneska má ms přijít a testla jsem se už dneska, protože mě ďesně bolí prsa 🤨😅 No a vyšlo to viz foto. Tak já myslím že asi bingo 😁🙏 asi už nedorazí