Krátká ms a snaha o miminko
Holky prosim smažíme se o miminko delsi dobu. Tak 14 dni mi bylo spatne skoro denner mě bolela hlava bolely prsa picha u vajecniku. Bazalni teplotu az do ms jsem mela zvýšenou na 37.4 predevcirem o den driv něž by měla být ms jsem začal pošpinit hrozné bolesti podbřišku večera se mi to malicko rozjelo ale uplne jine nez u ms stačili mi slipovky a teplota klesla.na 36.9 a dnes odpoledne jak kdyz utne a je po ms mohla by byt stale nejaka sance
Zkoušela sis udělat test? 🙂
@radu98 zkousela ale az odpoledne a dnes kdyz jsem na nej koukla tak se mi zda ze tam malickeho ducha vidim chci udelat dalsi v patek me u syna pred 5 lety rostlo hcg pomalu a test mi to ukazal hodne pozde prave
@radu98 me prave i prijde ze mi ta zeplota klesla malo a ne jak by mela ale treba se mo to jen zda
@jirikmaminka já měla do 10 týdne nepatrného ducha 😊 o teplotě vůbec nic nevím, nikdy jsem si ji neměřila, ani jsem se tím nijak nezabývala. Zkus sem přidat fotku testu 🙂 ale hlavně focenou s bleskem a ostrou 😁
@radu98 ja uz ho vyhodila nechzela jsem furt na to koukat a neco si nalhavat tak ja udelam rano novy a dam foto
@jirikmaminka ráno by měla být i vyšší koncentrace HCG, tak se uvidí.
Kamarádka to měla s MS nějak podobně jako ty. Prý krvácela slabě, ale říkala si, že jí asi jen blbnou hormony a teď ji doma běhá půlroční holčička 😊 Tak třeba to bude i tvůj případ 🙂
@radu98 jeee aspon nejaka nadeje. 😊 no uz bych si prala aby to vyslo mam za sebou potrat porod 2 biochemicke ale mam leidenskou mutaci krve spatnou srazlivost a pred rokem jsem prodelala 2 operace delohy protoze se mi tencila ale primar rikal ze neni problem za rok otehotnet tak v to doufam
@jirikmaminka vždycky je naděje 🙂 člověk se tím nesmí trápit, jen si potichu přát a snažit se a ono to vyjde 🙂
@radu98 tak dnes rano test uplne cisty negativní a bazalni teplota pritom jde zas nahoru 37
@radu98 jeste chvilku pockam ted jsem koukala ze je to test citlivost 25
A hlavne me zasa picha u vajecniku ja uz fakt nevim
@jirikmaminka lepší jsou ty s citlivostí, ale pichani u vaječníků je divny 🤷🏼♀️ Počkala bych ještě třeba 2-3 dny a zkusila udělat test a kdyžtak zašla na gyndu aby na tebe někdo koukl 😊
Ten sex si tam zapisuješ podstivě? Je dost možný, že se vám to povedlo pár dní před “ms” s vyvolanou ovulací a ještě by bylo na test brzo. Možností je mnoho dobrých i špatných a vím, jak je hrozný si dělat furt testy a čekat na tu dálnici, ale nezbývá než čekat a čekat. ...ono se to snadno řekne a hůř dělá- já si testy dělala i 2x denně jak pošahaná 😂
@radu98 no je to strasne ale i tak jsem volala doktorce tak mam v utery priject ze se na to koukne a posle me na krev
@jirikmaminka ja to ted mela taky tak a test pozitivni..
@nazka ja prave zatim negativni ace co ta radoby ms prestala tam mi zas naskocila bt bolest vajecniku v krizi a trochu prsou ja uz jsem z toho zmatena fakt
@jirikmaminka a kolik jsi dni od zacatku/meskanj ms? mne prvni test ukazal taky negativni a druhy den byla uz dalnice
@nazka me nemeskala prislo.spineni o den driv dalsi den hoooodne slaba menstruace a pak uz nic
@jirikmaminka doktorka poví víc a hlavně zkontroluje tu bolest, kdyby tam byl nějaký problem 😊 ale klidně bych si třeba v neděli zkusila znovu udělat test.
Holky prosim radu pred ms az do pisledniho dne jsem mela teplotu pres 37 mela jsem.dostat ms ale.prvni den spineni druhy mikro slaba ms a treti den to zkoncilo spinenim teplota mi klesla jen na 36.9 a ted uz zas leze nad 37