icon

Krvácení po masturbaci. Může to znamenat uhnízdění?

18. říj 2025

Ahoj dnes jsem měla lehké krvácení při masturbaci, myslíte že to mohlo být uhnízdění? Protože pochybuji že bych si ublížila nějak na to si dávám pozor,masturbuji tak 2 do týdne když manžel nemá čas 😁 snažíme se o mimi ale muz má 99%spatny spermiogram a od včera mě bolí podbřišek,v noci bolel více a jde to spíše v pravé straně.Ms očekávám za 8 dní.Diky

reeeza
18. říj 2025

Časově by to na nidační krvácení sedělo, ale budeš muset ještě počkat pár dní na potvrzení testem...

1pomnenka
18. říj 2025

Může být, ale také může MS přijít o týden dříve. Nezbývá, než čekat.

autor
18. říj 2025
@reeeza

Časově by to na nidační krvácení sedělo, ale budeš muset ještě počkat pár dní na potvrzení testem...

@reeeza kéž by to vyšlo,ten pánbůh by se slitoval a nemuseli by jsme na umělé.Jen bolest podbřišku není pořád jen občas tam pichne.takze čekat a čekat ach jo.ja vím stejně přijde ta mrcha hnusná a bude po radosti.Mela jste to některá také?a za jak dlouho mám zkusit test

lencaa11
18. říj 2025
@anonym_autor

@reeeza kéž by to vyšlo,ten pánbůh by se slitoval a nemuseli by jsme na umělé.Jen bolest podbřišku není pořád jen občas tam pichne.takze čekat a čekat ach jo.ja vím stejně přijde ta mrcha hnusná a bude po radosti.Mela jste to některá také?a za jak dlouho mám zkusit test

@anonym_autor test bych udělala v den Ms jinak teď to může bejt příznak všeho možného Ms ,PMS ,nidace ,hormony atd ..

autor
19. říj 2025

A spinim při utření takže asi ta mrcha dorazí, vlastně špiním už 3 den a včera ta krev to je zvláštní ach jo nevíte co by to mohlo být

lencaa11
19. říj 2025
@anonym_autor

A spinim při utření takže asi ta mrcha dorazí, vlastně špiním už 3 den a včera ta krev to je zvláštní ach jo nevíte co by to mohlo být

@anonym_autor nic vážného jen tělo si řeklo je čas na Ms počkala bych co ukáže další den

autor
19. říj 2025
@lencaa11

@anonym_autor nic vážného jen tělo si řeklo je čas na Ms počkala bych co ukáže další den

@lencaa11 jasně to ano jen já to v životě neměla,sem tam pořád špiním pri utření tak fakt nevím.jedine počkat do termínu Ms která dorazí

lemamama
23. říj 2025

Buď v.klidu, tělo není stroj, co se nikdy nestalo může být pilně běžným jevem. Může to být MS jako uhnizdeni. Moc držím palce aby to bylo to druhé.