Které tehotenské testy jsou nejspolehlivější a proč?
Dobry den , mám otázku . Jaké se vám osvědčily tt ? Které jsou nejlepší a které dělají falešné duchy ? Já co jsem vyzkoušela tak snad na všech byl vždycky duch . Teď jsem zkoušela 8 den spozdeni Intimed test ukázal ducha ovulacni byl taky pozitivní.. a dnes po 3 dnech stejná značka jen papirkovy a možná už jen nepatrná čárka ale spis ne než jo . Poradíte ? Dekuji

Já používala vždy tyhle GS Mamatest 10 a nikdy mě nezklamaly...
8 den zpoždění nic moc spíš ryska vyzkoušela bych klasický test
Já dnes dělala test z Dr.Maxe. dnes mám první vynechany den MS ale ráno bylo jen špinění. A na testu jsem vůbec nic neměla. Zkusím zítra, pokud se nedostaví MS-nemusela by. U první dcerky jsem testovala až 5 dní po vynechané MS a byl strašně slabý suché. Tak se modlím, aby to tak bylo i teď 🙏 já budu brala ty z Maxe. Zatím ukazovali pravdivě.
A co si nechat nabrat jako samoplátce HCG z krve? Aspoň byste viděla, jestli třeba není lehce zvýšené, což by dělalo ty duchy. Někde by mohl být problém a kdyby přece jen HCG zvýšené bylo, bránilo by to otěhotnění.
@helen_h to je pravda, doktor to z krve pozná relativně brzy 😊
Za me. Dr.max,livsane,mamatest,mojelekarna. Proste bud tam neco bylo a nebo ne. I kdyz to bylo biochemko, tak byl slaby duch ktery nesilil, ale pokud proste nic, vzdy snehobilo i kdybych koulala hodinu nikdy jsem nevykoukala ducha ani rysku

Pokud carka slabne, tak bohuzel biochemicke tehu, jakmile bude test skoro negativni, ohlasi se zpozdena menstruace